Tal on 1.6 miljonit jälgijat, kes armastavad lugeda tema sõnumeid selle kohta, et iseennast tuleb armastada ja enda vastu hell olla, vahet ei ole, milline su keha välja näeb — venitusarmidega, kottis naha, kõhuvoltide ja kõige muuga! Ta julgustab naisi kandma seda, mida nad kanda tahavad, oma muutuvasse kehasse armastusega suhtuma ja oma hiljutise postituse all keskenduma heade mälestuste loomisele ja elu nautimisele, muretsemata selle pärast, millised nad välja näevad.

“Elame oma elusid teades, et me ei pea kaunistama basseiniääri või randu püsides ühe koha peal. Me ei pea olema paigal, kartes oma “halbu külgi”,” kirjutas Landry ja lisas, et me peaksime hoopis elama oma elu ja nautima igat hetke, teades, et meie iga külg on “hea” külg.

Kommentaari juurde lisas Landry kaks fotot: ühe, millel ta teadlikult kaamerale poseerib ja teise, kus ta mängib oma pojaga. "Arvake ära, millist ma rohkem mäletama jään?" Ja tema mõte ongi seejuures, et naised peaksid nautima igat hetke ja veetma aega oma lähedastega, mitte mõtlema päikest võttes sellele, kuidas peita ära oma ebakindlust tekitavad kehapiirkonnad.

Seega, pane bikiinid või trikoo selga, haara oma päevituskreem ja lemmikud inimesed kaasa ning naudi iseennast!