Nii juhtus ka hiljuti, kui Markle Los Angeleses üht üsna minimalistlikku linasest materjalist suvekleiti kandis ja kleidi taga olnud moebrändi töötajad oma suvepuhkuse pooleli pidid jätma, et järsult kasvanud nõudlusega toime tulla, kirjutab The Sun.

Markle kandis brändi Magic Linen 60 inglise naela maksvat kreemjat tooni asümmeetrilist suvekleiti vaid korra, aga tema fännid on kindlad, et ka neil on seda nüüd vaja ja nii saigi bränd üllatuse osaliseks, kui tellimuste arv ootamatult "plahvatas".

"See, et Meghan Markle valis välja meie Toscana kleidi on imeline saavutus ja suur kiitus meie brändile," kirjutas moebrändi esindaja Magic Lineni Instagramis. "Aga siiski, see tabas meid pisult ootamatult. Me oleme pahviks löödud sellest tellimuste arvust. Suur-suur tänu teile! Meie meeskond sätib suvepuhkused ümber ja kiirustame tagasi, et teie tellimusi täita, aga kuna kõik meie tooted on käsitöö, siis järgnevad nädalad läheb meil nende täitmisega kauem aega. Me palume teilt vabandust ja kannatlikkust, et järjele jõuda."

Meghan kombineeris kleidi paari madalate kingade, päikeseprillide ja õlgkübaraga.

Kuidas tundub, kas ka sina tahaksid sellist suvekleiti?