Niisiis, kui paljud arvavad, et kohtumine ta laste ema, Teigeniga, muutis kõike, siis päris nii see ikka ei olnud. Otsus afääridest loobuda peitus hoopis kuskil mujal, vahendab portaal She Knows.

“Mul on petmisega seotud ajalugu, eriti 20ndates,” tunnistas Legend podcasti Armchair Expert saatejuhile Dax Shepardile, kes väitis, et Johni laulud on “head petmise lood”. “Ma olin keskkoolis ja kolledžis kõigist alati kaks aastat noorem, mistõttu ma ei saanud väga tüdrukutelt tähelepanu. Kui hakkasin seda rohkem saama, jumaldasin seda. Ma lihtsalt ahmisin seda sisse.”

Kui John Legendist sai tuntud muusik, siis tähelepanu ainult kasvas ja ta ei tõuganud seda ka endast eemale. “Ma põgenesin petmise eest sellega, et ma ei defineerinud oma tollaseid suhteid, aga tegelikult oli see ikkagi petmine,” tunnistas ta Shepardile. “Ma olin kindlasti valelik ja isekas ning nautisin seda uut sorti tähelepanu, mille osaks ma sain. See juhtus juba enne, kui ma kuulsaks sain.”

Põhjus, miks John sellisest elustiilist loobus, peitub selles, et ta väsis ühel hetkel pidevast valetamisest ja oma seljataguse kontrollimisest ära. “Nüüd on kõik nii palju lihtsam. Kogu mu elu on kergem,” kirjeldab ta petuvaba elu. “Saan olla teise inimese vastu aus ja ei pea oma sõnumeid peitma… Mu meel on vabam.”

John lisab, et ta tunneb end ausana õnnelikumana. “Kui oled truuna õnnelikum ja armastad seda üht inimest… Ühel hetkel otsustasin, et see inimene on Chrissy. Ma otsustasin, et ma ei mängi enam kellegi tunnetega.”