1. Ära lükka oma äratuskella helisemist edasi: tõesti on ebameeldiv samal ajal üles ärgata, kui kell heliseb, aga kokkuvõttes oled niimoodi tehes vähem väsinud ega hiline kuhugi.

2. Alusta oma päeva hea joogiga: osad inimesed joovad oma esimese tassi kohvi või teed alles töö juures. Võta enda jaoks hommikul see aeg, et istuda rahuikult oma tassiga rõdul või akna juures, puhasta oma eilseid mõtteid ja alusta oma uut päeva rahulikult uusi mõtteid mõlgutades.

3. Söö korralikult hommikust: paljud õhtuinimesed ei suuda hommikuti süüa, aga sellepärast tasubki ennast õigel ajal voodist püsti ajada, et sa jõuaksid uue päevaga harjuda ja siis ka normaalselt süüa.

4. Pane päevaplaan paika: kui sulle ei meeldi päeva lõpus endale järgmiseks päevaks plaani paika panna, siis tee seda õige päeva hommikul. Iga päev võib olla tunne, et nii palju on teha ja mitte midagi ei jõua. Siis tasubki nimekiri teha ja sa võid avastada, et teha ei ole üldse nii palju ja päeva lõpus jõuad isegi sõbrannaga välja minna.

5. Pane selga riided, mis sind rõõmustavad: kui mõni hommik on sinu jaoks eriti raske ja sa kohe üldse ei taha tööle minna, siis pane selga mõni riietus, mis sind alati rõõmsaks teeb kas oma ilu või erksate värvide tõttu.

Allikas: The Everygirl