Kui kõige suurema jälgijaskonnaga jalgpallurid on Instagramis Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi, siis mängijate kaasade edetabeli tippu troonib naine, kelle mees ei mahu mängijate edetabelis esikümnessegi.

10. Daniella Semaan-Fabregas, 2,8 miljonit jälgijat


45-aastase Liibanoni modell on Hispaania vutitähe Cesc Fabregase (33) abikaasa. Tal on viis last: kolm meist Cesciga ning kaks eelmisest abielust kinnisvaraärimehe Elie Taktoukiga.

9. Anna Lewandowska, 2,8 miljonit jälgijat


Nagu nimestki aru võib saada, kuulub selle 31-aastase naise süda Müncheni Bayerni poolakast väravakahurile Robert Lewandowskile (31). Anna ise on tegelenud tipptasemel karatega - ta on mitmekordne maailma- ja Euroopa meistrivõistluste ning Poola meistrivõistluste medalist.

8. Melissa Satta, 4,3 miljonit jälgijat


34-aastane Itaalia telesaatejuht abiellus 2016. aastal endise Ghana koondislase Kevin-Prince Boatengiga, kes sellest aastast mängib laenulepinguga Türgi klubis Besiktas, kuid kuulub ametlikult Fiorentinale. Kolm aastat pärast pulmi oli lähedal lahutus, kuid abielukriisist tuldi edukalt välja.

7. Oriana Sabatini, 4,7 miljonit jälgijat


24-aastane Argentina popstaar elab Torino Juventuse ründestaari Paulo Dybalaga (26). Oriana tädi on 80-ndate tennisetäht Gabriela Sabatini.

6. Leigh-Anne Pinnock, 5,6 miljonit jälgijat


Watfordi ründaja Andre Gray (28) 28-aastane kihlatu on Inglismaal tuntud kui 2011. aasta X-Factori staarisaate osaleja ja tüdrukutebändi Little Mix liige. Hetkel töötab ta BBC-s rassismist rääkiva dokumentaalfilmi kallal. Hiljuti nähti teda filmimas Londonis Black Lives Matter liikumise meeleavaldust.
Tüdrukutebändi Little Mix liikmed Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson, Jade Thirlwall ja Perrie Edwards.

5. Wanda Icardi, 6,6 miljonit jälgijat


33-aastane Argentina telesaatejuht on abielus 27-aastase PSG ründaja Mauro Icardiga, ühtlasi on ta oma mehe mänedžer. Varem oli Wanda abielus teise Argentina koondislase Maxi Lopeziga, enne kui viimane teda Mauroga petmises süüdistas.

4. Perrie Edwards, 10,4 miljonit jälgijat


Nagu ka Leigh-Anne Pinnock, nii on ka Perrie Edwards tüdrukutebändi Little Mix laulja. Edwardsi teine pool on Liverpooli poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain. Mehel endal on seejuures "vaid" 4,8 miljonit jälgijat.

3. Antonella Roccuzzo, 12,6 miljonit jälgijat.


32-aastane Roccuzzo on Lionel Messi lapsepõlvekallim. Oma tulevase abikaasaga kohtus ta juba 5-aastaselt, sest tema nõbu Lucas Scaglia oli Messi lähedane sõber. 2016. aastal sõlmis Roccuzzo oma esimese modellilepingu Argentina brändi Ricky Sarkanyga.

2. Georgina Rodriguez, 18,7 miljonit jälgijat


26-aastane hispaanlanna on maailma populaarseima jalgpalluri Cristiano Ronaldo abikaasa. Varem kuulus talle Instagramis populaarseima hispaanlanna tiitel, kuni näitleja ja modell, tänaseks 23,6 miljoni jälgijaga Ester Exposito (20) ta sellelt troonilt alla tõukas.

1. Shakira, 67,2 miljonit jälgijat


43-aastane Kolumbia lauljatar hakkas fänne koguma juba enne kui ta 2011. aastal Barcelona kaitsja Gerard Pique'ga käima hakkas. Oma tulevase kaasaga kohtus ta muusikavideo võtetel. Ta on öelnud, et ei teadnudki varem, kes Piquet on, sest ei jälginud jalgpalli.