Ajakirja EMA suvenumbrist leiab Stina Kase meeleoluka ning üllatusi täis fotoseeria muusiku Lenna Kuurmaa (34) idüllilisest talumajapidamisest Setumaal koos tütarde Ami (7) ja Matilda (5) ning näitlejaks õppinud elukaaslase Lauriga (28).

Unistus oma talus aasta ringi elada saatis Lennat juba ajast, kui ta pikalt tühjana seisnud Setumaa talukompleksi kümne aasta eest soetas. Alles siis, kui kaks aastat tagasi tuli Lenna ellu Lauri, hakkas unistus päriselt maale kolimisest reaalsuseks muutuma.

„Ma kogu aeg mõtlesin, et tahaks nii väga rohkem siin olla, aga üksi on see raske. Mul lihtsalt polnud seda õiget inimest, kellega oma unistust ellu viia. Nüüd on,” leiab Lenna.

Otsus Tallinnas Nõmmel asuv kodu välja üürida ja kevadest maale kolida tehti juba möödunud sügisel, ent ootamatult tabanud eriolukord kiirendas selle sammu astumist märgatavalt.

Märtsi keskel pakkisid nad kiiruga asjad ja sõitsid pikemalt mõtlemata tallu.

„Praegu ma näen, et lastele meeldib siin, mis omakorda teeb mulle rõõmu, et ma saan neile seda võimaldada. Aga on täiesti võimalik, et mõne aasta pärast oleme me tagasi Tallinnas või hoopis mõnes teises linnas. Kõik on võimalik!” märgib Lenna.

Lenna mõtteid lastekasvatamisest ja sellest, kuidas kärgperesuhted terved hoida, kohtumisest elukaaslase Lauriga ning pulmaplaanidest saab rohkem lugeda ajakirja EMA suvenumbrist.