"Olen oma naisega koos olnud viis aastat, juunikuus sünnitab ta meie esimese lapse. Ma olen nii õnnelik ja ärevil, ei suuda oodatagi enam, et meist saaks kolmeliikmeline perekond.

Kui mu naine jäi rasedaks, kadus tal igasugune seksiisu. Arvestasin, et see võib juhtuda ja uskusin, et me ei tee sellest ka suurt numbrit. Küll hiljem selle osa oma suhtes uuesti korda saame.

Aga see mõjutas mind rohkem kui ma oleks arvatagi osanud. Selgus, et ma ei oskagi ilma seksita elada, isegi mitte mõni kuu.

Ma töötan pubis ja üks meie püsiklientidest on kena keskealine naine. Eelmise aasta lõpus ühel õhtul võttis ta tavalisest paar jooki rohkem, muutus väga meelaks ja kelmikaks ning mul on häbi tunnistada, aga ma läksin temaga kaasa tema koju ja kogesin oma elu kõige metsikumat seksi.

Peale seda tundsin ennast loomulikult kohutavalt, aga kuna kodus valitses põud, siis see juhtus jälle. Ja jälle. Ma lihtsalt ei suuda talle vastu panna! Naisega mul sellist seksi polegi olnud. Meist saab kohe perekond ja ma peaksin selle suhte lõpetama, aga ma ei suuda loobuda nendest väikestest seksiseiklustest. Aga ma ei saa seda ka oma naisele tunnistada, ta ei annaks mulle iialgi andeks. Ja kuidas see kõik veel meie ühist last mõjutaks..."

Allikas: The Sun