Tegemist on juba paljudele tuttava külgetõmbejõuga, mille järgi inimene ja tema elu võtavad selle suuna, millele ta ise kõige rohkem mõtleb suurema osa oma elust. Seega toimid sa nagu magnet, tõmmates ligi sündmusi, asju, inimesi — neid, kes on vastavuses sinu poolt välja antud energiaga ehk siis mõtete ja tunnetega.

Kui sa unistad karjääri tegemisest või paremast töökohast

Hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu oleks sa selle juba saanud. Näe kaugemale oma praegustest töökohustustest. Mõtle nii, nagu teeniksid sa juba täpselt nii palju, nagu sa seda soovid. Riieta ennast vastavalt ja räägi nagu inimene, kes töötab kõrgemal positsioonil. Kasuta samu väljendeid nagu need, kes töötavad sellistel ametipostidel, millest sina unistad. Tunne uhkust ja väärikust, mida sa tunneksid kahtlemata, kui oled karjääriredelil jõudnud sinna, kuhu sa soovid. Mida tugevamini sa seda teed, mida kindlam on su soov, seda kiiremini su unistus täide läheb.

Kui sa tahad paremat ja tugevamat tervist

Kui sa unistad paremast tervisest, kaalu kaotamisest ja sellest, et sa oleksid täis energiat ja elujõudu, siis hakka mõtlema, tegutsema ja tundma nagu inimene, kes on terve, täis elujõudu ja sale. Muuda oma harjumusi ja hakka sööma tervislikumalt, joo rohkem vett, maga piisavalt ja tee rohkem sporti. Näe enda peas, kuidas inimesed sind kiidavad su hea välimuse pärast. Tunne oma hinges, et sa oled terve ja elurõõmus. Mõtle, tunne ja tegutse nii, ning su unistused hakkavad võtma reaalsuses kuju.

Kui sa unistad hingesõbrast

Kõigepealt tee endale selgeks, millist inimest sa enda ellu sooviksid. Kujuta teda endale oma peas ette või siis kirjelda teda paberi peal. Tee oma ellu ruumi teisele inimesele või siis sõbrale. Kujuta ette nagu oleks ta juba olemas ja arvesta temaga. Kujuta endale oma peas ette, kui hästi sa ennast tunned, kui sa ei ole enam üksi ja katsu seda heaolutunnet pikendada ning meelde tuletada mitu korda päevas. Ja sa tõmbad ta enda ellu.

Kui sa tahad uut autot

Kõigepealt usu, et see on võimalik. Kujuta ennast ette sõitmas oma uue autoga, tunne selle auto lõhna, tunne rahulolutunnet, mis sind valdab. Tunne rooli oma sõrmede all. Kuule oma peas mootorimüra. Raadiost tulevat muusikat. Näe end selles autos. Näe teisi inimesi sind imetlevalt vaatamas. Tunne ja mõtle iga päev sellele ning varsti on sul uue auto võtmed käes.

Kui sa tahad raha juurde

Hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu oleks sul juba täpselt nii palju raha, nagu sa soovid. Muuda oma hoiakut vastavalt sellele, oma mõtlemist, oma sõnavara, hakka läbi käima inimestega, kellel on piisavalt võimalusi. Loe samu ajalehti ja raamatuid, nagu inimesed, kellel on raha. Ja kõige tähtsam, tunne seda kindlustunnet ja muretust, sest sul ei ole vaja enam muretseda rahaprobleemide pärast. Tunne rõõmu, rahulolu ja vabadust, mida see tagab. Mõtle, tunne ja tegutse nagu oleks see juhtunud ja see raha tuleb sulle viisil, mida sa oodatagi ei oska.

Ja see toimib. Aga tingimusel, et sa teed seda igal päeval. Mõtle, tunne ja tegutse nagu oleks su unistus juba täitunud ja mõne päeva või nädala või siis kuu pärast, tõmbad sa endale ligi kõik selle, mida sa igatsed.

Ära kaota julgust ja ära kahtle. Kõige parem aeg on hommikul just pärast ärkamist ja õhtul enne magamaminekut. Nii tagad sa endale päevaks vajaliku motivatsiooni ja energia ning stimuleerid oma alateadvust.

Allikas: Kodused Lood