"Olen 27aastane torumees, minu naine on 27aastane insener. Viimased aastad ta tööl pole käinud, ta on meie kolme lapsega kodus olnud ja praegu on ta neljandaga rase. Ma armastan meie lapsi, ma armastan oma naist, aga kõik tema rasedused on olnud pehmelt öeldes jubedad, nii et ma ei suuda oodata, et selle neljandaga nüüd ühele poole saaks.

Mu naisel on ebareaalselt palju soove. Ta tahab iga päev poest mingit snäkki, tahab sooja jalavanni, massaaži, nõuab, et ma kodutöid teeks... Ta võib ju rase olla, aga mina töötan rohkem kui tema. Minu tööpäevad on pikemad! Kui ta on mitu aastat lastega kodus olnud, peaks ta ju harjunud olema ja mingi rutiini tekitanud.

Muidugi ei ole nii, et ma lihtsalt passin kodus. Minu hooleks on pesu panemine masinasse, muru niitmine ja prügi välja viimine. Naine tegeleb lastega, teeb süüa ja koristab. Minu meelest on see õiglane tööjaotus. Õhtuti, kui ma olen oma pikast tööpäevast väsinud, on minu aeg, kus ma tund aega mängin üht videomängu. Aga mul ei lasta seda rahus teha, sest naine tuleb alati segama, tahab, et ma tema õhtusöögi tegemise ajal laste järele vaataksin.

Aga see on minu ainuke hetk vaba aega! Väga nõme, et ta minult seda nõuab. Ma väärin ka puhkust peale tööpäeva. Ta ei saa isegi huumorist enam aru. Ühel päeval tuli ta minu peale karjuma, et ma valvaksin meie kaksikuid, samal ajal kui ta kotlette teeb. Ütlesin naljaga pooleks, et need on ju selle nädala kolmandad kotletid ja ta läks täiesti hulluks. Nii vihasena polegi ma teda vist varem näinud. Ta karjus, et ma peaksin teda rohkem kodus aitama, sest tema on rase ja ta on väsinud, ja kuna mina ei saa imetada, siis ka selle võrra võiksin ma rohkem lastega tegeleda.

Ütlesin talle, et kuna mina töötan nii pikki päevi, siis võiks põhimõtteliselt öelda, et me oleme mõlemad rasedad ja kannatame sama palju. Sellest ajast alates on ta rääkinud ainult lastega ja mind täielikult ignoreerinud."

Allikad: Reddit, Daily Mail