Täna kell 18.00 näeb ilmavalgust täiesti uus teatri telekanal Piip ja Tuut TV, veebiaadressil www.piipjatuut.tv

"Täna õhtul avame uue telekanali - www.piipjatuut.tv, mida saab vaadata ainult veebis. Eeskujuks oli meie lapsepõlve ETV Lasteekraan, mille saateid alati õhtuti ootasime," räägib näitleja Toomas Tross. Piip ja Tuut TV uued lavastusliku sisuga saated jõuavad vaatajateni kaks korda nädalas. Esimese kolme kuuga loome 25 uut ja originaalset lastesaadet. Kõiki saateid on võimalik järele vaadata lõpmatu arv kordi.

"Iga saade saab alguse ühest tähest. Alustame A-ga ja lõpetame Ü-ga. Tähe juurde loome
sketše, sõnamänge ja suhtleme vaatajatega teisel pool ekraani. Teeme ka üllatus-videokõne," kirjeldab näitleja Haide Männamäe. "Meie soovime olla peredele kättesaadavad ka nüüd, kui nad meie juurde teatrisse tulla ei saa."

Piip ja Tuut TV sünnib koostöös produtsent Mart Normetiga, kel on pikaaegne kogemus nii Eesti telemaastikul kui ka rahvusvahelistes suurprojektides. "Naer on terviseks! Me oleme otsustanud tuua kodudesse palju rõõmu ja energiat," räägib Normet. "Loodan, et kõik fännid leiavad täna tee uue teatrikanali juurde!"

Esimest saadet saab vaadata täna kl 18.00 ja see on täiesti tasuta! Piip ja Tuut TV ei näita reklaami, see on nagu rahvatelevisioon, kogu sissetulek uute saadete tootmiseks tuleb vaatajate piletitest. Ühe pere kuupilet maksab ainult ühe teatripileti hinna. Kuupiletiga näeb kõiki uusi saateid nii mitu korda kui soovi on.

Ekraanigraafika loovad "Vanamehe" multika autor Mikk Mägi koos Siim Rauaga, stuudiokujunduse autor on Inga Vares, pildi eest vastutavad Rene Topolev ja Margus Sikk ning tehnilise lahenduse pakub Eesti ettevõte Babahh Media.