Sõnn: Sõnni tähemärgist inimesed on väga töökad, mistõttu nad teenivad ka päris hästi raha. Nad suudavad palju raha kõrvale panna. Muidugi meeldib ka neile aeg-ajalt kingitusi teha ja endale midagi head lubada, aga nad on alati eelnevalt kalkuleerinud, kas saavad seda ikka endale lubada. Samuti meeldib Sõnnidele, kui neil on rahaline eesmärk, mille poole püüelda, see on nende jaoks väga motiveeriv.

Vähk: Vähid on finantsiliselt väga stabiilsed. Nad töötavad oma töökohal kõvasti, et saaksid nautida head elu. Nende jaoks on väga oluline, et iga kuu oleks stabiilne sissetulek. Neil peab alati olema teadmine ja kindlustunne, et kui midagi läheb väga valesti, on neil piisavalt sääste, et mõnusalt hakkama saada. Nad ei taha iialgi muretseda, et peaksid kellelegi võlgu jääma. Nad ei tee mõttetuid kulutusi ja ostavad midagi ainult siis, kui see on tõeliselt hädavajalik.

Neitsi: Neitsi sodiaagimärgist inimesed on praktilise mõtlemisega ja kui neil tekib mõni probleem, on nad juba ette ära mõelnud, kuidas seda lahendada ja see kehtib loomulikult ka rahateemade kohta. Kõik nende otsused, kuidas rahaga ümber käia, on äärmiselt kaalutletud ja väga ettevaatlikud. Nad ei investeeri uisapäisa ja samuti ei tee nad mõttetuid kulutusi. Nad tahavad oma raskelt teenitud raha hoida.

Skorpion: Skorpionid on väga võistlushimulised, mistõttu on neil suur motivatsioon teenida head raha ja olla keskmisest inimesest parem. Nad ei suudaks elada teadmisega, et keegi peab neid ülal pidama, nad tahavad seda ise teha ja juba päris varajasest noorusest alates. Nad ei taha kunagi avaldada täpset summat, mis nende pangakontol on.

Allikas: YourTango