Populaarse unenägude seletaja raamatu autor Kelly Sullivan Walden ja tervisepsühholoog Traci Stein seletavad, mida tähendab erinevate inimeste ja näiteks abiellumise nägemine unenägudes.

Steini sõnul on oluline püüda tunnetada terve unenäo teemat — kas see on romantiline, lihtsalt meeldiv või hoopis täis pinget. See on oluljne, sest tunnetel on meie orgasnismis tähtis koht ja see võib meile öelda nii mõndagi selle inimese kohta, kellel on selles konkreetses unenäos keskne roll. Inimene ei pruugi teadlikult ärkvel olles sellest aru saada, aga unenägu võib kõike selgitada.

Walden lisab, et kui me näeme tihti romantilisi unenägusid, kus unenäo keskmes on meie kallim, võib see tähendada, et proovime unes täita tühimikku, mis eksisteerib reaalses maailmas. Või aitab unenägu avastada sinu senivarjatud ihalevat külge, mis ootab päriselus valla päästmist.

Kuid kui me näeme unes näiteks oma töökaaslast, kes on keskmisest meeldivam või mõnda pikaaegset sõpra mõnes romantilises situatsioonis, ei pruugi see alati tähendada, et tegemist on meie hingesugulasega. See võib olla kõigest märk sellest, et sinu alateadvus soovib, et sõbra või töökaaslase näol oleks tegemist millegi enamaga. Kui unenäos olijad on vallalised, võib kuulata oma sisetunnet ja proovida nendega midagi arendada, kuid kui nad on suhtes, siis tasub kuulata oma mõistuse häält ja lasta jääda sõpradeks.

Ja kui sa näed unes abiellumist oma kallimaga, on see Waldeni sõnul üpris tõenäoline märk sellest, et oled valmis temaga ka päriselt abielluma ja ennast täielikult temale pühendama.

Allikas: Elite Daily