Epp Kärsini seksikoolitustel on käinud tänaseks üle 15 tuhande eestlase ja nad ei tule sinna niisama meelt lahutama. Tullakse ikka sellepärast, et suhe ei rahulda või soovitakse senisest enamat.

“Kogu elu keerleb seksi ümber, kas me sellest räägime või mitte,” ütleb Epp Kärsin vähimagi valehäbita. “Teadmatus tekitab paarisuhetes väga suuri probleeme.” Nüüd on särav naine nõuks võtnud ka kaasmaalased kammitsevast hirmust ja häbitundest vabastada ning teeotsa enneolematute naudingute maailma kätte juhatada.

“See teema on nii suur häbiasi, mis loob olukorra, kus paljud inimesed kannatavad,” lisab produtsent Tuuli Roosma. "Sul võivad olla elus kõik valdkonnad väga hästi — perega hästi, karjäär läheb üles, raha voolab. Aga kui sul siiski suhted ja seks on korrast ära, kui selles valdkonnas asi lonkab, ei saa sa olla õnnelik."

Epp teab, mis valmistab eestlastele muret, mille kohta puuduvad teadmised ja millised on peamised seksiküsimused. Aga mis peamine — Epp teab ka vastuseid.

Ülimalt avameelne vestlussaade jagab lugusid otse elust ning annab nõuandeid, mida kasvõi kohe ise järgi proovida. Saade seksist, suhetest ja armastusest, millest päriselt ka kasu on.