Epp kiirgab Kroonikaga kohtumisel ja pildistamisel iga keharakuga rahulolu ja enesekindlust, ta on tõeline printsess selle kõige kaunimas tähenduses ja ütleb, et poleks ühtegi päeva koos inimesega, kes teda ei väärtustaks või ei peaks kõige ilusamaks pärliks. "Armastan iseennast, olengi äge naine ja saan olla vaid sellise inimesega koos, kes armastab mind veel rohkem kui ma ise. Minu meelest võiksid mehed armastada naisi suts rohkem. Sellise õpetuse andis mulle vanaema."

Ja naised võiks armastada mehi ka? "Jah. Siinkohal võin tuua näiteks, kuidas vene naised poputavad oma mehi. See on neile emapiimaga kaasa antud. Mäletan, et meie tuttav lõikas oma mehele isegi kartuli taldrikul tükkideks. Eesti naistele on see justkui alandav, kuigi suhte alguses on see loomulik. Võiksime anda endast rohkem."

Epp tõdeb ka, et tema ise on suur hoidja ja hellitaja: "Mulle meeldib armastada ja armastus on elu kõige imelisem tunne. Oska anda tingimusteta endast kõik parim, mis sul on, ja saad kõik kuhjaga tagasi!"