„Äritegemise rõõm ei seisne hüsteerilises õnnes. See tähendab teadmist, et tehtud valikud võivad vahel toimida, vahel mitte, aga ollakse sellest hoolimata valmis julgelt edasi rühkima, muutuma ja vajadusel isegi plaanidest loobuma. Äritegemise rõõm tähendab sellise harmoonilise süsteemi loomist, mis võimaldaks ellu iga päev ilmuda rohkemal, kui reaalsus pealtnäha lubab.,“ ütleb Simone.

Simone on töötanud paljudel eri tegevusvaldkondadel kõikjal maailmas. Talle on kuulunud firmad, ta on ise firmasid asutanud, neid juhtinud ja muutnud. Simone toob raha teenimisse ja äritegemisse ühe olulise muudatuse, mis seisneb valmiduses pidevalt küsimusi esitada. Simone soovitab asju teise nurga alt vaadata, panustada päriselt oma töökaaslaste heaks ja pidevalt uusi valikuid langetada. Simone ütleb, et kõik algab aga sellest, kui endalt küsida, kas oled valmis paistma rikka ja edukana. Kas sina oled valmis paistma rikka ja edukana?

Delfi Naistekas avaldab katkendi raamatust.

Kas oled valmis paistma rikka ja edukana?

Hiljuti kogesin ma olukorda, et paistsin oma kuueaastase vennatütre silmis rikkana. Ta tahtis endale väga Ipodi ja ma ostsin talle selle. Ta mängis sellega põrandal istudes ja ühtäkki lausus ohkega: „Tädi Simone, mul on nii hea meel, et sa oled rikas“, ja ta loetles üles kõik asjad, mille olin talle ostnud. Mulle tegi tema suur tänumeel rõõmu. Tema jaoks on rikkus midagi väga head. Kas ka sinu jaoks? Kuidas reageerid sina, kui keegi avaldab arvamust, et sul on palju raha? Minu suhtumine on selline: „Suurepärane, ma võtan vastu selle hinnangu, et mul on palju raha.“ Mida rohkem inimesi hindavad sind kui rikast, seda rohkem raha tegelikult ka sinu ellu tuleb.

Oled sa tähele pannud, kuidas inimesed sind hindavad või sinu kohta arvamusi moodustavad selle alusel, millise autoga sõidad, kuidas riides käid ning milliseid ehteid kannad või ei kanna? Good Vibes for You asutamise alguspäevil sõitsin ma ringi vana Toyota kaubikuga. Olin teadlik sellest, et inimesed hindasid mu äri enam–vähem edukaks, aga mitte iseäranis edukaks. Nad arvasid, et liigun muretult läbi elu ja mul puudus tung luua rohkem edu ning teatud mõttes oli neil õigus. Siis aga ostsime parema kaubiku, mida ilustasid ka kaunilt kujundatud pildid, mille hulka kuulusid meie logo ja mitmed innustavad loosungid. Huvitav oli näha, kuivõrd teistmoodi mind hindama hakati. Lapsed lehvitasid mulle, kui neist möödusin, ning liiklusummikus seistes lasid inimesed mul neist mööda sõita. Tegu oli ju ometigi Good Vibes for You kaubikuga.

Ühel päeval, kui olin juba mõnda aega Accessiga tegelenud, ostsin ma endale BMW kabrioleti. Mu perekond polnud eriti huvitunud sellest, mida Access Consciousness endast kujutab, ning nad ei küsinud minult selle kohta iial midagi, kuni ma sõitsin ühele pere jõuluüritusele oma uue autoga. Sel päeval küsisid peaaegu kõik mu suguvõsa liikmed: „Mis asi see Access Consciousness õigupoolest on? Millega sa täpselt tegeled?” Oma BMW kabrioletiga olin ma loonud „edu“ kuvandi ja teised tahtsid teada, millega ma tegelen.

Ja nüüd küsi endalt, kas sina oled valmis paistma rikka ja edukana? Ja kas oled valmis raha vastu võtma?

Kui tahad elus ja äris edukas olla, pead olema valmis raha vastu võtma kõigilt ilma mingi arvustuseta. Pead olema üheaegselt valmis vastu võtma raha inimestelt, keda imetled, ning ka nendelt, kes sulle ei meeldi. Pead olema valmis vastu võtma raha absoluutselt kõigilt. Mis siis, kui võiksid saada pideva rahavoo ja selliseid kingitusi nagu uus auto või arvuti kõikjalt ja kust iganes? Tead mis? See on võimalik! Pead vaid küsima — ja sulle antakse!

Kuidas küsida õigeid küsimusi?

Kui oled otsustanud, et oled valmis raha vastu võtma, siis järgmine küsimus sulle endale on, kas oled valmis vastu võtma palju raha? Kas oled valmis laskma end teistel hinnata ja austada? Kas oled valmis laskma teistel enda järele ihaleda — mitte vaid paaril inimesel, vaid tuhandetel? Kas oled valmis selleks, et inimesed tahaksid varastada sinu ideid, kavandeid ja eskiise? Mis tahes energiat sa pole valmis vastu võtma, ongi see energia, mis loob piirangud su finantsilise reaalsuse jaoks.

Simone Milasas on võimekas juht, kes reisib ringi üle kogu maailma, et näidata inimestele, kuidas teha äri lähtuvalt rõõmust. Juba kakskümmend aastat on ta olnud moodsate ettevõtete loomise ja arenduse esirinnas. Ta näeb võimalustes ja tulevikus leiduvat rõõmu ning teab, et igas valikus on peidus ka potentsiaalsed võimalused. Tallinnas kõneleb Simone 8. märtsil.