1. Korista kodu: esiteks on see suurepärane tegevus, kus näed kohe ka häid tagajärgi, teiseks aitab see korrastada su mõtteid. On garanteeritud, et peale koristamist tunned end kohe tunduvalt paremini.

2. Põleta hea lõhnaga küünalt: võbeleva küünlaleegi vaatamine peaks tooma rahu sinu segamini mõtetesse. Hea lõhn aitab samuti kaasa.

3. Tee näomaski ja joo teed: vahel on vaja hoolt kanda lisaks teistele ka iseenda eest. Halval päeval on see eriti vajalik.

4. Mine õue jalutama: liikumine aitab mõtteid korrastada, ja liigutades tunned end samuti paremini. Kiire jalutuskäik läheb trenni alla ja trenn aitab kehas vallandada õnnehormoone.

5. Tee kellelegi kompliment: kui sul endal on halb tuju ja märkad, et kellelgi teisel on veel, siis sinu võimuses on tuua talle naeratus näole.

6. Proovi olla tingimusteta rõõmus: kõigil meil on kombeks mõelda, et: "ma olen õnnelik siis, kui..." aga kui see hetk on käes, avastad, et sa ei ole ikka veel rõõmus. Seepärast ürita olla õnnelik igas hetkes.

7. Tee joogat: kui sa pole seda varem proovinud, siis mida sa veel ootad?

8. Kirjuta üles, mille eest sa tänulik oled: peale seda tegevust võid avastada, et su halb tuju on täiesti mõttetu.

9. Saa sõbraga kokku: kellegagi rääkimine aitab alati. Kui sul just ei ole plaanis oma kallist inimest halva tujuga üle valada...

10. Mediteeri: vajalik tegevus, mis peaks kuuluma iga inimese päevakavasse, et halbade mõtetega hakkama saada.

Allikas: The fox and she