Seetõttu on kindlasti hea teada, mis on iga tähemärgi ohtlik omadus, et iga hinna eest vältida tegevust, mis seda omadust võimendaks. Sellist jama ei ole ju kellelegi vaja!

Jäär: on kõikidest sodiaagimärkidest kõige plahvatusohtlikum ja teda ei tohiks mingil tingimusel välja vihastada, tulemus on tõeline katastroof.

Sõnn: Sõnni iseloomustab täielik jäärapäisus. On ta endale midagi pähe võtnud, täpselt selle ta ka saama peab. Ükskõik, mis viisil.

Kaksikud: kahjuks on see tähemärk täiesti süüdimatu. Ta küll ei tule sind paljaks varastama, aga midagi hinnalist talle laenata ei tasu, mõne päeva pärast on see igaveseks teadmata kadunud.

Vähk: katastroofilised tujukõikumised, millest ei saa ükski kõrvalseisja aru ja mis kõige hullem, ka Vähk ise ei oska oma tujudest aru saada.

Lõvi: käitub alati passiiv-agressiivselt, ei saa aru, mis on talle hea ja mis halb. Keeruline inimene.

Neitsi: äärmiselt detailne absoluutselt kõiges. Mõnes mõttes hea, mõnes mõttes halb. Tahab ta kedagi põrmustada, on see tal kindla peale ideaalselt planeeritud.

Kaalud: hoiab oma emotsioone sügaval enda sees, ja ühel päeval, täiesti suvalises olukorras, ta plahvatab. Ja sellest plahvatusest ei jää puutumata ükski kõrvalseisja. Kaalude tähtkujust inimest iseloomustab tagasihoitud emotsioonide tõttu tüüpiline sarimõrvari pilk.

Skorpion: tohutult kättemaksuhimuline. Kui keegi on talle liiga teinud, ei suuda Skorpion enne oma eluga edasi minna, kui on sellele inimesele kätte maksnud.

Ambur: sõnadega halastamatu. Teeb inimese pihkus ja põrmuks ise sellest otseselt arugi saamata. Kui ta ette ei vaata, on tal oht kaotada kõik tähtsad inimesed. Ta teab ja tajub oma sõnade võimu ning kasutab seda kahjuks vahel kurjalt enda kasuks ära.

Kaljukits: tal puudub empaatiavõime. Ta tundub teistele inimestele tihtipeale külma ja osavõtmatuna, ehkki sisimas ei mõtle ta enamasti midagi halba.

Veevalaja: ta ei näe suurt pilti. Ja niimoodi suhtub ta ka inimestesse: kui keegi pole talle kohe kasulik, viskab ta selle inimese oma elust välja. Üldises plaanis võib ta niimoodi kõikidest endale olulistest inimestest ilma jääda.

Kalad: tähemärk, kes jääb kõige kergemini sõltuvusse. Vahet pole, kas inimestest, alkoholist, mõnuainetest... oleneb sellest, milline eluperiood tal parasjagu käsil on.

Allikas: YourTango