#jlochallenge ei keskendu mitte sellele, kui heas vormis ja sale naine on, vaid fitness grupi No Excuses Mom algataja Maria Kang jagas oma Instagrami kontol selle hashtagiga fotot, mille all ta jagas teiste emadega üht olulist sõnumit: "Aitäh @jlo, et inspireerisid mind täna hommikul spontaanse pildiga, millel kannad vaid valgeid bikiine," kirjutas 39aastane Kang, kes tõdes muuseas, et kui Lopez on võimeline inspireerima, suudavad seda ka tuhanded teised emad, olenemata nende suurusnumbrist, kehakujus ja vanusest.

Seejärel julgustas Maria oma 77 tuhandet jälgijat postitama endast vannitoas tehtud bikiinides selfi ja lisama sellele juurde hashtagi #jlochallenge. Sajad naised läksid selle väljakutsega ka kaasa ning jagasid oma piltide juures isiklikke lugusid sellest, kuidas nad teinud trenni ja näinud vaeva, et jõuda täna sinna, kus nad parasjagu on.

50aastane kahe lapse ema Jennifer Lopez inspireerib maailma naisi, et nad seaksid iseenda tervise ja vormi ka kiire elutempo kõrval prioriteediks. Üleöö populaarseks saanud väljakutse tõestab, et ilu, tervis ja õnn võivad tulla igas suurusnumbris ja kehakujus ning nagu Kang rõhutab: kõik saavad sellega hakkama!

Allikas: Prevention