Veebilehe MrMan.com eksperdid võtsid ette tuntud näitlejate alastifotod, mida oli kokku tervelt kaheksa tuhat ja selle järgi pandi paika, kellel on kõige pisem ja kellel kõige suurem peenis.

47aastane filmi “Andekas härra Ripley” staar Jude Law on heitnud riideid seljast lausa seitsmes filmis ja 45aastane Leonardo ühes, filmis “Täielik päikesevarjutus”. 42aastane Briti päritolu näitleja Tom Hardy mahtus samuti “lühikeste” meheaude nimekirja, kuigi ta on olnud alasti tervelt kümnes filmirollis.

Teised “väikemehega” staarid on näiteks Shia LaBeouf, Terrence Howard, Dennis Hopper, Kevin Heffernan, Eric Stoltz ja Geoffrey Rush.

Selle nimekirja teises otsas on aga 43aastane Colin Farrell, 48aastane Ewan McGregor ja 67aastane Liam Neeson, kel pole riideid seljast heites midagi häbeneda, sest nende varustus olevat vägagi muljetavaldav. Lisaks mahtusid sinna nimekirja 47aastane Ben Affleck ja 76aastane Robert De Niro.

“Mr Man armastab kõiki kujusid ja suuruseid — ja kuna neil meestel pole probleeme kohtingutel käimisega, tõestab see, et suurus ei loe,” lohutas kodulehe esindaja väiksema varustusega mehi.

Portaal Mr Man lansseeriti 2004. aastal veebileheküljena, mis oli pühendatud naiste alastistseenidele. Portaali looja Jim McBride tunnistas, et kuna traditsiooniliselt kirjutasid, lavastasid ja omasid filme mehed, esineski neis rohkem paljaid naisi. “Nüüd on ühiskond muutunud ja käes on teistsugune aeg, mil on täiesti normaalne, et ka mehed teevad alastistseene,” tõdes ta.