Kui oled Elisa kasutaja


1. "Reetur"

Vaata ära terve hooaeg! Nüüdsest on Elisa Huubis saadaval tõsielulistest sündmustest inspireeritud kodumaise spiooniseriaali "Reetur" terve esimene hooaeg. Tegu on Elisa ja ERR’i koostöös valminud originaalsarjaga, mis on hetkel nähtav eksklusiivselt vaid Elisa klientidele! Seriaali tegevus toimub 2000. aastatel, napilt enne Eesti NATOsse astumist. Venemaa luureteenistus läheneb Eesti Kaitseministeeriumi ametnikule Alfred Vindile (Tambet Tuisk), tehes ettepaneku koostööks. Omakasust ja karjäärihimust kannustatuna otsustab Vint oma riigi reeta ja algab pingeline kassi-hiire mäng Eesti kaitseväeluure majori Marko Arrakuga. Eesti võetakse NATOsse ja Alfred Vint hakkab Kaitseministeeriumis tegelema just NATO saladustega.

2. "Jokker"

Elisa Elamuse videolaenutusse on jõudnud ka sünge draama mehest nimega Arthur Fleck, kellest kujuneb ajapikku üks tuntumaid filmimaailma pahalasi ehk Jokker. Film kandideerib tervelt ühesteistkümnele Oscarile, muuhulgas ka parima meesnäitleja Oscarile, mille võib endale hea õnne korral koju viia Joaquin Phoenix. Ühiskonnast kõrvale heidetud Arthur Fleck luusib mööda Gothami tänavaid, et tunda inimeste lähedust. Päeval klounina raha teenides, lootes nii olla osake ühiskonnast, võõrdub mees ühiskonnast veelgi. Hüljatu ja kiusatuna, hakkab Arthuri sees kasvama viha. Algab aeglane muutus, mille käigus saab heidikust geniaalne kurikael, keda inimesed saavad tundma Jokkerina.

3. Oscarifilmid

Kui juba jutt Oscarite teemale läks, siis koondas Elisa ühte kausta kokku kõik 2016-2019 erinevate kategooriate Oscari võidufilmid ning isegi mõned 2020 aasta nominendid! ”Oscarifilmide” kausta, kus sisuks on igati eksklusiivne seltskond häid filme, leiate Elisa Videolaenutusest. Selle aasta uued Oscari laureaadid selguvad 9.veebruari öösel ja ülipidulikku punasel vaibal staaride saabumist kui ka tseremooniat ennast saate soovi korral vaadata otsepildis Filmzone’i kanalilt!
Tutvu lähemalt meie Oscarifilmide kaustaga siin.

Kui oled Go3 kasutaja

Ben Wade (Russell Crowe) on 19. sajandi Arizonase kardetavaima raudteeröövlite jõugu pealik. Kui Wade suure vaevaga arreteeritakse, pakub sõjaveteran Dan Evans (Christian Bale) end vabatahtlikus, et viia kurikael elusalt Yuma rongile, millega kardetud jõhkard kohtu ette toimetada. Kumbki meestest aga ei oska arvatagi, kui vägivaldseks ja võimatuks ülesanne kujuneda võib...

Osades: Ben Foster, Christian Bale, Logan Lerman, Russell Crowe

Režissöör: James Mangold

Jean-Claude Van Damme kehastab selles satiirilises märulikomöödias iseennast, vananevat märulistaari. Jean-Claude Van Damme'i viimased filmid ei ole olnud just eriti edukad ja sama võib öelda ka nende kvaliteedi kohta. Endine kuulsus on hakanud tuhmuma. Kohtus kaotab mees isegi oma tütre hooldusõigused endisele naisele. Van Damme otsustab minna mõneks ajaks oma sünnikohta Brüsselis. Ühel päeval satub ta postkontoris olles pantvangi ja nüüd ongi tal olemas reaalne võimalus end taas tõestada. Politsei arvab, et Van Damme on asjaga kindlasti seotud, aga nüüd püüab mees ise olukorda lahendada ilma et keegi viga saaks. Sealhulgas ka tema ise.

Osades: Jean-Claude van Damme

Režissöör: Mabrouk El Mechri


Kui oled Telia kasutaja


1. “Jokker” (“Joker”, 2019)

Auhinnatud põnevusdraama. Gothamis elab vaimselt ebastabiilne isehakanud koomik Arthur Fleck. Ühiskond teda ei hinda, kaaskodanikud teda ei austa. Mees hakkab langema allakäiguspiraali, mis sisaldab endas nii veriseid kuritegusid kui ka revolutsiooni. Laiemalt räägib film hoiatava loo kurjusest, mis saab alguse hoolimatusest ja ükskõiksusest. Filmi peaosas teeb vapustava rolli Joaquin Phoenix ("Gladiaator"), teistes osades mängivad Robert De Niro ("Taksojuht"), Zazie Beetz ("Deadpool 2") jt. "Jokkeri" lavastas Todd Phillips ("Pohmaka" filmid).

2. "See: teine peatükk” (“It Chapter Two”, 2019)

Õudusdraama, menukas järg paari aasta tagusele kassahitile "See". Derry nimelises linnakeses tõstab taas pead kurjus. Mitukümmend aasta tagasi sai Luuserite klubi kurjast kloun Pennywise'ist jagu, kuid nüüd on ta tagasi. Luuserid on ammu täiskasvanud ja kodulinnast lahkunud. Kui lapsed taas kaduma hakkavad, kutsutakse nad Derrysse tagasi. Nad peavad ennast ohtu seades ja oma suurimate hirmudega silmitsi seistes Pennywise'i lõplikult hävitama. Osades: James McAvoy ("X-Mehed"), Jessica Chastain ("Tähtedevaheline"), Bill Skarsgård ("See") jt.

3. “Raudtaevas” (“Iron Sky”, 2012)

Soome filmirežissööri Timo Vuorensola publikumagnetist ulmekomöödia, mida iseloomustavad lennukas fantaasia ja tõeliselt must huumor. Filmi tegevus toimub aastal 2018, mil pärast Teist Maailmasõda Kuu tagumisele poolele lahkunud natsid saabuvad Maale tagasi. Kuu Führeril (Udo Kier, "Blade") on kindel plaan meie koduplaneet vallutada ja täielikult natsidele allutada! "Raudtaevas" pilab vaimukalt natsipropagandat ja viskab nalja suurriikide võimumängude üle. Teistes osades Christopher Kirby ("Matrix: Revolutsioon"), Götz Otto ("Pilveatlas") jt. Vaata filmi tasuta.


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Dracula"

BBC "Sherlocki" loojate "Dracula" koosneb kolmest pooleteisetunnisest episoodist, mis annavad klassikalistele "Dracula" lugudele täiesti uue ja eriti verise tähenduse ja seda veel võrgutavas musta huumori kastmes.

2. "The Two Popes"

Kuldgloobustel neljale auhinnale kandideeriva Fernando Meirellesi ("City of God", "The Constant Gardener", "Blindness") uue filmi peaosades on Jonathan Pryce ja Anthony Hopkins.

3. "Rise of Empires: Ottoman"

4. "The Irishman"

Martin Scorsese "The Irishman" põhineb Charles Brandti raamatul "I Heard You Paint Houses" ning jutustab palgamõrvar Frank Sheerani (Robert De Niro) silme läbi loo organiseeritud kuritegevusest ning asjasse on segatud ka legendaarne ametiühingu juht Jimmy Hoffa (Al Pacino), kes kadus jäljetult 1975. aastal.

5. "the goop lab with Gwyneth Paltrow"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Treadstone"

Matt Damoni Jason Bourne'i filmiseeria põhjal loodud Amazoni seriaal "Treadstone" räägib sellest samast salajasest programmist, mille abil loodi ka superagent Jason Bourne. Seriaali looja on Tim Kring ("Heroes", "Touch").

2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

3. "Fleabag"

"Fleabag" võitis hiljuti kaks Kuldgloobust ning on kahe hooajaga muutnud näitleja ja stsenaristi Phoebe Waller-Bridge'i üheks nõutumaks stsenaristiks, kes aitas hiljuti kirjutada ka uut Bondi-filmi "007: Surm peab ootama".

4. "Star Trek: Picard"

5. "Bad Boys" ja "Bad Boys II"


Kui oled Apple TV+ kasutaja

1. "Little America"

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal.