Kate’i esimene foto on tehtud aastal 2014, mil ta käis pidevalt jõusaalis treenimas ja hoidis silma peal sellel, mida ta sõi. Teine foto pärineb aga käesolevast aastast, mil Kate julgustab oma jälgijaid dieeditamisest loobuma ja elu nautima.

“Mul on nii raske vaadata vanu pilte ja meenutada seda tüdrukut. Mitte sellepärast, et ma tahaksin ikka veel selline välja näha või ma võrdleks oma keha, vaid sellepärast, et see meenutab, kui sõltuvuses ma olin,” tõdeb Kate.

Kate tunnistab, et ta ei käinud tol ajal sõpradega hängimas, sest soovis vältida väljas söömist ja seetõttu jäi ta ilma paljudest väga toredatest hetkedest, mille asemel ta veetis aega hoopis jõusaalis. “Mulle meenuvad igapäevased kaalumised, salajased õgimised ja pidevalt soov olla keegi teine,” kurvastab blogija. “Ja teate mis? See meenutab mulle kurbust, ebakindlust ja seda, et ma ei tundnud kunagi, et olen piisavalt hea.”

Kate kirjutab foto all oma fännidele, et kuna ta on kogenud mõlemaid kaalunumbreid, siis vähem kaalumine ei tähenda, et ta elu oleks olnud saledamana kuidagi parem. “Pikaajaline õnn, rahulolu ja meelerahu ei tule lühiajalisest kaalulangusest,” teab ta. “Tean, et oleksin palju parema meelega kurvikam/suurem/paksem, vaba dieeditamise kultuurist ja saaksin süüa, mida soovin, kui olla “sale” ja minu elu keerleks vähem kaalumise ümber, iga päev nende numbrite nägemisel ja oma salatilehe kalorite lugemises.”