Selle mehe nimi on Rob Sheridan. Tegemist on kunstniku ja kirjanikuga. Ta on koomiksi "High Level" autor. Sheridan armastab filme ja nende kohta aktiivselt Twitteris arvamust avaldada. Ta nägi, et Twitteris muutub üha populaarsemaks teemaks film "Cats" ja, et see ei saanud kõige paremat tagasisidet. See oligi hetk, kus ta otsustas filmi narkouimas vaatama minna.

Peale aastavahetust otsustas mees oma plaani teoks teha. Algselt plaanis ta filmi vaadata kanepi mõju all, kuid viimasel hetkel otsustas seente kasuks. Ta arvas, et suudab siis filmi mingilgi tasandil nautida. Mees uskus, et seente mõju all muutub kõik lihtsalt natuke veidraks ja väga naljakaks. Kuid ta eksis.

Cats (2019) - filmstill

Ta oli teadlik, et tegu on juba paraja õudusfilmiga. Siiski tahtis ta näha, kui ekstreemseks on võimalik minna. Nii algas tema jaoks ärevust täis põrgu. Õhtut ettevalmistades oli Sheriden enda sõnul päris kergemeelne. Kuna tal oli varasem kogemus seentega, ei muretsenud ta väga koguse pärast, mida ta tarbib. Ta võttis julgelt umbes ühe peotäie seeni ja sõi need tund aega enne filmi algust. Kuna ta arvas, et seened mõjuvad talle kergelt, sõi ta ka vahetult enne filmi algust natukene veel seeni.

Igaks juhuks oli mehega kinos kaasas tema abikaasa, kes narkootikume ei tarvita. Lisaks on mehe sõnul tegu väga rahuliku ja kannatlikuga naisterahvaga, kes sobis suurepäraselt teda valvama. Enne filmi algust võeti koos mõned joogid. Siis tundis mees, et seened hakkavad mõjuma. Kõik oli tema jaoks ere, kolmemõõtmeline ja natukene tarretise moodi. Oma istekohtadele istudes hakkasid mehel aga esimesed muremõtted tekkima.

Ta mõistis, et juba treilerid tekitasid temas hirmutunnet. Ta vajus sügavale oma tooli ja ta keha justkui sulas. Mehe sõnul kaotas ta lausa mõistuse, kui mängima hakkas "Siil Sonicu" treiler. Sonic tundus tema jaoks kõige absurdsem asi maailmas. Arvutigraafikaga loomadele tehtud karvad hirmutasid teda aga sellel hetkel kõige rohkem. Eriti siis, kui mõistis, et peab seda veel vähemalt kaks tundi taluma. Olukorra tegi hullemaks see, et kõikides treilerites olid arvutigraafikaga loodud loomad, kes rääkisid.

Sheridan tundis, kuidas loomade karvad teda kõditavad. Kõik loomad tundusid tema jaoks väga sõjakad. Ta tundis nagu oleks kõik need loomad teda vaadanud ja ühel hetkel rünnata kavatsenud. Treilerites olevad loomad panid lõpuks mehe unustama, mida ta üldse kinno vaatama läks.

Cats (2019) - filmstill

Kui aga esimene "Catsi" kass ekraanile ilmus, kiljatas mees ja hakkas südamest naerma. Tema sõnul oli see kõige tobedam asi, mida ta ealses näinud oli. Kinos oli lisaks neile veel umbes kümme inimest, kes keegi mehega sama reaktsiooni ei jaganud. See muutis Sheridani aga paranoiliseks ja ta hakkas mõtlema, kas ta näeb mingil moel hoopis teist filmi kui teised vaatajad.

Filmi jätkudes oli mees pigem rõõmsameelne ja naeris pisarateni, kui mõni uus kass ekraanile ilmus. Ta abikaasa andis talle isegi oma salli, et mees saaks oma naerupahvakuid natukenegi varjata. See aitas aga hetkeni, millal ekraanile ilmus Rebel Wilsoni näo ja häälega kass, kes oma jalad laiali ajas. Ta ei uskunud, et kõik see on reaalselt toimumas ja karjus üle saali "kurat" ning ajas kogu oma popkorni laiali. Ta pähe tekkisid küsimus, et kas ta kujutab seda kõike ette.

Cats (2019) - filmstill

Siis hakkas mees tundma, et film polegi nii naljakas, vaid pigem igavesti kestev õudusunenägu, kus tekib lõpmatult palju uusi koletisi. Mehe jaoks tundus, et nendel inimestele sarnastel kassidel polnud mingit mõtet. Ta oli suures segaduses. Ta ei teadnud, millal see film lõppeb ja hakkas kahtlema, kas see üldse alanud oligi.

Film hakkas mehele tunduma koleda ja kurjana. Ta tundis, et saatana silmadega kassid lihtsalt vaatavad teda ja naeravad talle näkku. Sheridani sõnul tundusid kasside näod olevat ekraanist välja ulatuvad ja talle väga lähedal. Kasside vurrud ajasid mehe näo sügelema. Lõpuks hakkas talle tunduma, et ka tal endal on vurrud. Ta hakkas oma istmel nihelema ja abikaasalt pärima, et kas see kõik on ikka normaalne ning kas nad üldse peaksid seda nägema. Tal tekkis sisse raske tunne ja ta tahtis, et see kõik lihtsalt lõppeks.

Siiski jätkus kõik samamoodi ja lõppu ei paistnud kuskilt. Selleks hetkeks tundis mees, et on aeg paus teha. Ta lahkus saalist, et natukene üksi olla ja hingata. Rahunenuna naases ta filmi vaatama.

See polnud tema sõnul aga hea idee. Seente mõju lõi mõne aja möödudes hoopis tugevamalt välja. Ta muutus uuesti murelikuks, saades aru, et film pole ikka veel lõppenud. Tema jaoks muutus film väga solvavaks. Sheridan üritas ka Twitteris samal ajal oma arvamust avaldada, kuid see oli tema jaoks väga raske.

Cats (2019) - filmstill

Filmi jooksul ilmus välja aina rohkem kasse, kellest iga järgmine oli Sheridani jaoks koledam kui eelmine. Sellel hetkel õnnestus tal Twitterisse postitada, et kõik inimesed, kes selle filmiga seotud on, peaksid vangis olema,

Sheridan ise pole päris kindel, mis juhtus, aga tema jaoks muutus film väga süngeks. Seal oli üks saatan kass, kes teised kassid haituma pani. Ta vihkas seda, kuidas see kuri kass teda vaatas. Mehe arvates moodustasid osad kassid midagi sekti taolist ja hakkasid ette valmistama mingit väga tumedat rituaali. Sheridan muutus väga paranoiliseks ja higiseks.

Lõpuks hakkas talle tunduma, et kõik, kes kinos on, kuuluvad ka sinna sekti ja tahavad teda ohverdada. Ta sosistas oma abikaasale, et kõik on kurjust täis, eriti need kassid. Ta lisas veel, et tema ja ta abikaasa ei peaks seal üldse olema.

Abikaasa, kes nägi mehe hullunud pilku ja higi ta otsaesisel, teadis, et nüüd on õige aeg lahkuda. Mehe sõnul tundis ta suurt kergendust, kui naine teatas, et nad minema hakkavad. Sheridan pidas kinos vastu tervelt ühe tunni ja kolmteist minutit.