Juba juunis oli teada, et Adam Sandleri ja Jennifer Annistoni film "Murder Mystery" kujunes Netflixi jaoks üheks aasta vaadatuimaks filmiks ning see saavutus jäi püsima ka aasta lõpuni välja.

Netflixi "Murder Mystery" hinnang on kriitikute arvamusi koondavas portaalis Rotten Tomatoes ainult 45% ning filmi vastu pole olnud helded ka tavakasutajad, kelle koondhinnang jäi peatuma 40% juures. Filmiportaalis IMDb on filmi skooriks 6.0.

Kõige populaarsemate filmide ja seriaalide üldedetabeli uusim tegija on aga 20. detsembril linastunud "The Witcher", mida kriitikud küll ei salli, aga mille fännid kohe omaks võtsid ja selle maailma üheks populaarsemaks ja nõutumaks seriaaliks muutsid. "The Witcher" on hetkel populaarsem kui näiteks voogedastusteenuse Disney+ hittseriaal "The Mandalorian".

Netflixi seriaal "The Witcher" põhineb mõjuka Poola fantaasiakirjaniku Andrzej Sapkowski "Nõiduri" ("The Witcher") romaanidel, millest omakorda tegi Poola mängustuudio CD Projekt RED kolm videomängu, millest viimane "The Witcher 3: Wild Hunt" kujunes üheks kõrgemini hinnatuks videomänguks läbi aegade.

"Stranger Things" 3. hooaeg oli juba oktoobris Netflixi populaarseim seriaal ning seda ei suutnud esikohalt kangutada isegi kiiresti menukaks osutunud "The Witcher".

Martin Scorsese "The Irishman" oli küll Netflixi enda toodang, kuid vanameistri kolme ja poole tunnine film pidi populaarsuse osas alla vanduma Adam Sandleri komöödiale, Michael Bay uuele filmile "6 Underground" ja Disney/Pixar järjele "Imelised 2".

"The Irishman" on Scorsese ja Robert De Niro üheksas koostööfilm, mis on ühtlasi ka De Niro ja Al Pacino neljas kord ühes filmis koos mängida ja üldse esimene kord, kui Scorsese filmis astub üles Pacino. Nii De Niro, Pacino kui ka Pesci muudeti filmis, mis vaatleb nende kehastatud karakterite elusid aastakümnete jooksul, revolutsiooniliste ja väga kallite visuaalsete efektide abil ka oluliselt nooremaks.

"The Irishman" põhineb Charles Brandti raamatul "I Heard You Paint Houses" ning jutustab palgamõrvar Frank Sheerani (Robert De Niro) silme läbi loo organiseeritud kuritegevusest ning asjasse on segatud ka legendaarne ametiühingu juht Jimmy Hoffa (Al Pacino), kes kadus jäljetult 1975. aastal.

2019. aasta populaarsemad Netflixi filmid ja seriaalid:

1. "Murder Mystery"

3. "6 Underground"

4. "Imelised 2" (arvustus)

5. "The Irishman"

6. "The Witcher" (arvustus)

7. "Triple Frontier"

8. "Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jäle"

9. "The Umbrella Academy"

10. The Highwayman"

2019. aasta populaarsemad Netflixi seriaalid:

1. "Stranger Things 3"

2. "The Witcher"

3. "The Umbrella Academy"

4. "Dead to Me"

5. "You" - 2. hooaeg

6. "When They See Us"

7. "Unbelievable"

9. "13 Reasons Why" - 3. hooaeg

10. "Raising Dion"

2019. aasta populaarsemad Netflixi filmid:

1. "Murder Mystery"

2. "6 Underground"

3. "Imelised 2"

4. "The Irishman"

5. "Triple Frontier"

6. "Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jäle"

7. "The Highwaymen"

8. "Ämblikmees: Uus universum"

9. "Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2"

10. "Secret Obsession"

2019. aasta populaarsemad Netflixi saated:

1. "Tidying Up With Marie Kondo"

2. "Jailbirds"

3. "Rhythm + Flow"

4. "You vs. Wild"

5. "Nailed It!" - 3. hooaeg

6. "Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed"

7. "Awake: The Million Dollar Game"

8. "Sugar Rush Christmas"

9. "Prank Encounters"

10. "Sugar Rush" - 2. hooaeg