Brad Pitt sündis Oklahomas 18.detsembril. Ta kasvas üles Missouris. Pitt on peres kolmest lapsest kõige vanem. Tema isa on veoautodega tegeleva ettevõte omanik ja ema perenõustaja. Brad Pitt käis Kickapoo keskkoolis. Seal oli tegeles ta palju golfi, ujumise ja tennisega.

Edasi läks Pitt õppima ajakirjanduse eriala Missouri ülikoolis, kuid jättis selle enne lõppu katki. Ta järgnes oma unistustele. Suur armastus filmide vastu viis ta hilistel 80ndatel Los Angelesesse.

Los Angeleses töötas Pitt mõne kuu limusiinijuhina. Samaaegselt võttis ta aktiivselt osa näitlemisklassidest. Seitsme kuuga leidis ta endale agendi ja alustas enda teekonda näitlejana.

Brad Pitt seriaalis "Dallas" (1987 - 1988)

Pitti läbimurdeks loetakse filmi "Thelma and Louise" (1991). Ta mängis filmis võluvat hääletajat ja üheöösuhte kaaslast Thelmale. Juba järgneval aastal sai Pitt rolli Robert Redfordi filmis "A River Runs Through It" (1992). Selle rolliga teenis ta Hollywoodis kõvasti austust.

1992 aastaks oli Brad Pitt juba suhtes olnud Jill Schoeleniga, Robin Givensiga ja Juliette Lewisega. Viimasega on Pitt koos mänginud filmides "Kalifornia" (1993) ja "Too Young to Die" (1989).

Järgmine suur samm Pitti karjääris oli paljude ihaldatud peaosa filmis "Interview With the Vampire" (1994), kus koos temaga mängis Tom Cruise.

1995. aastal nimetas ajakiri People Brad Pitti aasta kõige seksikamaks meheks. Sama tiitli sai mees endale ka 2000. aastal. Nii sai ta ka esimeseks meheks, kellele tiitlit kaks korda antud on.

Nüüdseks juba Hollywoodi A-listis olev Pitt sai oma esimese Oscari nominatsiooni ja Kuldse Gloobuse võidu filmiga "Twelve Monkeys" (1995).

Pitt oli kaks aastat suhtes Gwyneth Paltrowiga. 1997. aastal, aga mindi lahku. Juba järgmisel aastal seadsid Brad Pitti ja Jennifer Anistoni agendid nad kohtingule. Kaks aastat hiljem toimus neil Californias hiiglaslik pulm.

Aastate 1998 ja 2001 vahemikus osales Pitt mitmes suures filmis. Nende seas olid näiteks "Fight Club" (1999), "Snach" (2000) ja "Ocean's Eleven" (2001).

TROJA Troy USA 2004 Wolfgang Petersen SZENE Brad Pitt Regie Wolfgang Petersen aka Troy TROJ

Pitti järgmine suurem roll oli filmis "Troy" (2004). Film ei olnud siiski nii edukas, kui oletati. Kuid tegelikult on "Troy" tähtis hoopis teisel põhjusel. Nimelt oli see esimene film Pitti produktsiooni ettevõte Plan B Entertainmenti all. Peale seda on Pitt on produtseerinud mitmeid armastatud Hollywoodi filme. Nende seas on ka näiteks "The Departed" (2006).

2004 oli Pitti elus suur aasta. Lisaks oma produktsiooni firma esimest filmile, alustas ta koos Angelina Joliega filmi "Mr. and Mrs. Smith".

Samal ajal oli ka tema abielus Anistoniga probleeme. Nii teatasidki Pitt ja Aniston 2005. aasta jaanuaris, et lähevad lahku. Peale seda hakkas Pitt Joliega lähedasemalt suhtlema.

Aastal 2014 võitis Pitt enda esimese Oscari, kuid seda mitte näitlemise eest. Oscari võitis Pitt hoopis filmi "12 Years a Slave" (2013) produtseerimise eest.

Premiere Of 20th Century Fox's "Ad Astra" - Red Carpet

2015. aastal mängisid Pitt ja Jolie koos filmis "By the Sea" (2015). Pitt oli selleks ajaks Joliega koos olnud peaaegu kümme aastat. Nad abiellusid Prantsusmaal. Neil on nüüd kuus last, kelle seas kolm on lapsendatud. Siiski nõudis Jolie peale 11 aastat kooselu, millest kaks oldi abielus, lahutust.

Aastal 2015 produtseeris Pitt veel filmi "The Big Short". Ka selle filmi eest sai ta Oscari nominatsiooni.

Tema näitleja karjäär hakkab aga hoogu maha võtma. Siiski produtseerib ta aktiivselt erinevaid filme. Näiteks produtseeris tema ettevõte filmid "Moonlight" (2016) ja "Lost City of Z" (2016).

2019. aastal mängis Pitt koos Leonardo DiCaprioga Quentidn Tarantino filmis "Once Upon a Time in Hollywood" ja Tommy Lee Jonesiga ulmefilmis "Ad Astra", mida ka ise produtseeris.