Parima rahvusvahelise filmi Oscarite eelnimekiri ja nende eelarved:

1. "Värvitud lind" ("The Painted Bird", Tšehhi) - eelarve 6.9 miljonit eurot

2. "Tõde ja õigus" ("Truth and Justice", Eesti) - eelarve 2.5 miljonit eurot

3. "Hüljatud" ("Les Misérables", Prantsusmaa) - eelarve 1.5 miljonit eurot

4. "Need, kes jäid" ("Those Who Remained", Ungari) - eelarve 360 000 eurot

5. "Meemaa" ("Honeyland", Põhja - Makedoonia) - mikroeelarveline dokumentaalfilm

6. "Kristuse ihu" ("Corpus Christi", Poola) - eelarve 1.2 miljonit eurot

7. "Piitsavars" ("Beanpole", Venemaa) - eelarve 1.8 miljonit eurot

8. "Atlantics" (Senegal") - eelarve 2 miljonit eurot

9. "Parasiit" ("Parasite", Lõuna - Korea) - eelarve 10.6 miljonit eurot

10. "Valu ja hiilgus" ("Pain and Glory", Hispaania) - 9.6 miljonit eurot

Nii parima dokumentaalfilmi kui ka parima rahvusvahelise filmi eelnimekirja jõudnud ja ka PÖFFil linastunud "Meemaa" ("Honeyland") eelarve oli nii minimaalne, et seda pole mõtet isegi välja tuua.

Ungari holokaustidraama "Need, kes jäid" ("Those Who Remained") valmis ainult 360 000 euro abil, kuigi film jätab kangesti mulje nagu oleks see oluliselt kallim.

Cannes'i filmfestivali põhivõistlusprogrammis linastunud, seejärel Amazoni poolt ära ostetud ja ka parima võõrkeelse filmi Kuldgloobusele kandideeriva "Hüljatud" ("Les Misérables") eelarve jäi 1.5 miljoni euro juurde.

PÖFFil linastunud Poola hittfilmi "Kristuse ihu" ("Corpus Christi"), mida on edasi müüdud üle 45 erinevale territooriumile, eelarve oli 1.2 miljonit eurot ning Cannes'i filmifestivalil Grand Prix võitnud ja vahepeal Netflixi jõudnud Senegali filmi "Atlantics" eelarve jäi 2 miljoni euro juurde.

Oscarite eelnimekirja kallimad filmid on 6.9 miljoni euroga valminud pea kolme tunnine mustvalge sõjadraama "Värvitud lind" ("The Painted Bird") ja 10.6 miljoni euroga valminud Lõuna - Korea parimate režissööride hulka kuuluva Bong Joon-ho uus film "Parasiit" ("Parasite").

Auhinnahooaegade lemmiku Pedro Almodóvari värske linateose "Valu ja hiilgus" ("Pain and Glory") eelarve oli 9.6 miljonit eurot.