"Ühemeheshow" eesmärk on tõmmata tähelepanu sellele, et soodsam ja kergem on ravida vähki, mis avastatakse varakult. Film teeb aga koostöös kinoketikga Forum Cinemas otseselt suure panuse ka vähiravifondi "Kingitud elu", sest igalt ostetult piletilt läheb 1 euro otse fondi ning Forum Cinemas kinodest saab soetada endale ka heategevusliku eesmärgiga filmi T-särke.

„Lisaks on meil kinodes üleval ka annetuskastid ning oma panuse andis ka Coca-Cola Plazas toimunud heategevuslik oksjon filmi esilinastuse järel. Kuna nüüd aga on film kinolevist lahkumas, siis teeme väikese kingituse ka kõikidele tublidele "Kingitud elu" vabatahtlikele ja kutsume naad tasuta filmi vaatama,“ selgitas Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. „Loomulikult on aga oodatud ka kõik teised, kes pole kodumaist komöödiat veel näinud.“

Komöödia “Ühemeheshow” tõstatab humoorikas võtmes meeste tervise temaatika ning jutustab munandivähist ning seda kõike tõesti sündinud loo põhjal. 40ndates eluaastates raadio DJ Chuck Bergeri (Stewart Johnson) elu pasitab olevat üsna kiiva kiskunud: ohus on nii tema töö, abielu ning lisaks diagnoositakse tal munandivähk. Mees ei lase siiski pead norgu ning üritab kõikidest raskustest huumori abil võitu saada.

Linateose stsenaarium põhineb suuresti tõsielul: 20ndat aastat Eestis elava Ameerika DJ ja koomiku Stewart Johnsoni läbielamistel. Mehel avastati päriselt siiretega munandivähk. Ravi oli kurnav ja selle kohta pidas Johnson avameelset blogi. Lõpuks sai mees haigusest võitu.

Stewart Johnsoni kõrval teevad filmis kaasa veel Henry Kõrvits, Marta Laan, Janek Joost, Ingrid Isotamm, Külliki Saldre jt.