Kriitikute poolt taevani kiidetud mäng sai nominatsioonid parima loo, parima rollimängu, parima väikestuudio tehtud mängu ja parima stuudio esikmängu kategooriates ning võitis need kõik. Varasemalt on nii palju auhindu ühel aastal saanud vaid üks mäng, Rockstar Gamesi vesterniseiklus Red Dead Redemption 2, mis nägi ilmavalgust eelmisel aastal.

Seega võib julgelt öelda, et Disco Elysium on hetkel parim videomäng, mille juured Eestisse ulatuvad ning selle aasta üks parimatest mängudest. Viis aastat arenduses olnud mäng jõudis lõpuks müügile selle aasta oktoobrikuus ning on sellest ajast olnud mänguplatvormi Steam edetabelite tipus. Kuigi täpseid müüginumbreid avaldatud ei ole ning Steam seda ka ei tee, hindab mängude populaarsust kaardistav platvorm SteamSpy, et mängu on ostnud 100 000 kuni 200 000 inimest.

ZA/UM-i liikmed on tuntud oma vastuoluliste ja huvitavate väljaütlemiste poolest ning ka sel korral ei tulnud selles mõttes pettuda. Stuudio esindaja ja mängu üks loojatest Helen Hindpere tänas auhinna väljaandmisel oma kõnes Marxi ja Engelsit, "poliitilise hariduse andmise eest" (vt allolev video). Tõsi, fännid, arendajad ja kõik teised mängu kallal töötanud inimesed olid selleks ajaks juba varasemate auhindade kätte andmisel ära tänatud.

Disco Elysiumi keskmes on rollimäng ja seejuures on ka mängu tegelase juures üheks osaks poliitilise ideoloogia kujundamine. See ei tähenda aga, et mängija konkreetselt ühe valida saaks - selle kujunemine ongi üks mängu kandvaid osasid. Kuid see ei ole mängu ainus küsimus - tegelase kujundamine on uskumatult mitmekülgne ning oma mitmetahulise lähenemise eest inimloomusele ongi mäng enim kiita saanud.

Enda kujundamine on Disco Elysiumis mitmekülgne ülesanne.

ZA/UM-i loodud mängu on hetkel Steami mänguplatvormil hinnatud umbes 5600 korda ja arvustuste toon on ülevoolavalt positiivne, mida juhtub Steamis harva. Hetkel on mäng saadaval tavapärasest viiendiku võrra odavamalt ning selle eest tuleb välja käia 31,99.