Megan ja tema poiss-sõber Hayden olid koos olnud alates sellest ajast, kui mõlemad olid 19. Nad armusid ja kolisid kiiresti kokku. Megani unistus oli saada varsti laps ja olla kodune ema, teha süüa ja koristada ning toetada müügimehest Haydenit, kellel olid väga pikad tööpäevad.

“Last me kohe ei saanud, aga kodune sain ma olla. Tegin talle alati töö juurde koduse toidu kaasa, triikisin ta riideid ja hoidsin kodu korras. Tean, et osade inimeste meelest on see vanamoeline, aga meile see sobis.”

Megani sõnul toimis see kõik alguses hästi. Kuid siis hakkas mees aina hiljem koju tulema, lõhnas õlle järele ja ärritus silmnähtavalt, kui naine uuris, millega ta tegelenud oli. Hayden ütles alati, et ta tegi rohkem tööd või sai oma sõpradega kokku. Megan üritas sellega leppida, kuid oli väga kurb, sest tihti tuli mees vaid magamiseks koju.

Hayden pani oma sõbraga püsti ka veel e-sigareti ära, mistõttu hakkas ta veelgi hiljem koju tulema. Naise küsimuse peale nähvas Hayden ainult, et teeb seda nende jaoks.

Megan hakkas vaikselt kahtlustama. Ta tundis, et teda petetakse. Ta rääkis oma kahtlustest ka naabrinaisele, kes ütles kohe, et Hayden petab teda. Mõni nädal hiljem kutsus ta Megani enda juurde, et näidata turvakaamera salvestust, kus Hayden siseneb nende majja teise naisega.

Megan nõudis kohe Haydenilt selgitust, kuid kaval ja osav müügimees nagu Hayden oli, valetas ta naisele, et see oli ta kolleeg, kes juhtus naabruskonnas olema ja ta kutsus naise lihtsalt kohvile. Megan tundis sisimas, et mees valetab, kuid laskis end siiski ära rääkida.

Paar kuud hiljem avastas naine, et ta on rase. Hayden tundus olevat üliõnnelik ja Megan kurvastas, et oli mehes niimoodi kahelnud. Kuid järsku lõpetas mees koos Meganiga ultrahelis käimise ja eemaldus neist.

“Ja siis, ühel päeval, sain ma sõnumi tundmatult naiselt, kes kirjutas, et minu mees on ta rasedaks teinud. Et nad on semminud juba mitmeid kuid ja nüüd on selline lugu. Ma olin täielikus šokis. Sain selle sõnumi talt siis, kui minu ja Haydeni pisike tütar oli kõigest paarinädalane.”

Naine oli sünnitusel olnud ilma Haydenita, sest mehe sõnul olid tal sel ajal kiired tööasjad, mida ei saanud kuidagi ära jätta. Kuid Megan sai sellelt naiselt suure pinnimise peale teada, et sel samal ööl, kui tema sünnitas, oli Hayden veetnud öö teise naise juures…

“See lõi mul täielikult jalad alt ära. Ma näitasin neid sõnumeid Haydenile ja käskisin tal välja kolida. Alguses ta eitas kõike, kuid siis vabandas ja üritas mind anuda, et me ikka kokku jääksime.”

Megan aga viskas Haydeni välja, tal oli küllalt saanud. Mõni aeg hiljem sai ta teada, et mees oli kolinud tänava lõpus asuvasse majja — naise juurde, kes oli juba lõpurase. Haydenist. See oli teine naine, kelle Hayden oli nende suhte jooksul rasedaks teinud!

Ei vääri vist isegi mainimist, et Hayden ei tunne enda ja Megani ühise tütre vastu mitte mingisugust huvi…