1. "Harriet"

Publiku hinnang: 97%

Kriitikutes tekitas 2019. aasta Harriet Tubmani elulool põhinev film segadust. Kuid vaatajad nimetasid filmi kaasahaaravaks ja innustavaks.

2. "Maleficent: Mistress of Evil"

Publiku hinnang: 95%

Tegu on 2019. aasta järjega filmile, mis ilmus 2014 aastal. Kriitikutele ei avaldanud film muljet, kuid publik lausa armastas seda filmi. Kiideti filmi huvitavaid visuaale ja süžeed.

3. "Spider-Man: Far From Home"

Publiku hinnang: 95%

See märuli ja armastuse kooslus suutis muljet avaldada nii kriitikutele kui ka publikule. Paljud kiitsid filmi värsket süžeed ja asjalikku dialoogi.

4. "Aladdin"

Publiku hinnang: 94%

Kriitikute seas ei olnud see film populaarne, kuid vaatajaid suutis ta kütkestada. Paljud arvasid, et film ei ole suuteline originaali üle tegema. Filmi nähes kutsuti seda aga hoopis aasta suurimaks üllatuseks.

5. "Won´t You Be My Neighbor"

Publiku hinnang: 94%

2018. aasta dokumentaal Fred Rogersi elu kohta võitis vaatajate südamed. Filmis näidati lähemalt telenäo Fred Rogersi tausta. Süveneti ka tema arvamusse haridusteemadel. Vaatajad olid filmi suhtes väga positiivsed. Üks neist kirjeldas filmi ausa, sütitava ja emotsionaalsena.

6. "Coco"

Publiku hinnang: 94%

See Pixari 2017. aasta film sai heakskiidu nii kriitikute kui ka publiku poolt. Linateoses jutustatakse lugu andekast poisist, kes õpib ennast tundma. Kogu tegevus toimub ajal, millal ta avastab Surnutemaad. Vaatajad kiitsid filmis olevat muusikat, visuaale ja südantsoojendavat süžeed.

7. "Black and Blue"

Publiku hinnang: 94%

Rohelist politseinikku mängiv Naomie Harris jõuab kogemata jälile korrumpeerunud politseinikele, kes mõrvavad narkodiileri. Kriitikutele film muljet ei avaldanud, kuid vaatajad kiitsid kiiresti arenevat süžeed.

8. "Whiplash"

Publiku hinnang: 94%

See kiiresti arenev film on aastast 2014 ja räägib sellest, mida on vaja, et saada osavaks trummariks. Vaatajad on kiitnud filmi haarava loo eest.

9. "Spotlight"

Publiku hinnang: 93%

See intensiivne film jutustas tõestisündinud loo Boston Globe südantlõhestavast juurdlusest maailma ühe usaldatuima ja suurima ettevõtte kohta. Kiideti näitlejate valikut ja seda kui tõepärane kõik oli.

10. "Guardians of the Galaxy"

Publiku hinnang: 92%

Tegu on kosmoses toimuva seiklusfilmiga, mis räägib pearahakütist, kes varastab salajase kera. Paljud vaatajad imestasid, kuidas selles 2014. aasta Marveli filmis suudeti tasakaalustada huumor, põnevus ja seiklused. Filmile tuli ka järg ja hetkel on valmimas kolmas osa.

11. "The King`s Speech"

Publiku hinnang: 92%

Tegu on haruldase filmiga, mida jumaldasid nii publik kui ka kriitikud. 2010. aasta film räägib kuningas George VI, kes peab hakkama saama kurnava kõnega. Tema juhendaja on aga veidrik. Film võitis Oscari ja vaatajad on öelnud veel, et tegemist on tõelise kaasaegse kino meistriteosega.

12. "Big Hero 6"

Publiku hinnang: 91%

See Disney 2014. aasta film puudutas publikut oma imelise animatsiooni ja südantsoojendava süžeega.

13. "Django Unchained"

Publiku hinnang: 91%

Quentin Tarantino 2012. aasta film jutustab loo, kuidas üks vabastatud ori püüab oma naist istanduse omaniku käest päästa. Vaatajad kiitsid näitlejate valikut ja nende tööd. Lisaks mainiti, et film on stiilne ja seal on parajas koguses vägivalda.

14. "Human Centipede"

Publiku hinnang: 11%

Selle triloogia viimast osa on nimetatud labaseks õudusfilmiks. Karmimad vaatajad on filmi kutsunud isegi kõige jäledamaks prügiks.

15. "United Passions"

Publiku hinnang: 11%

See 2015. aasta film räägib FIFA World Cupi ajaloost. Vaatajad ei olnud sellest eriti vaimustuses, kutsudes seda isegi halvimaks filmiks, mida nad näinud on.

16. "Dark Tide"

Publiku hinnang: 15%

2012. aasta film räägib loo endise hailausuja katsetest üle saada rünnakust, mis tema valve ajal juhtusid. Vaatajate arvates oli tegu suure läbikukkumisega, puudu jäi ka põnevusest.

17. "Humshakals"

Publiku hinnang: 16%

See 2014. aasta Bollywoodi film jutustab loo kolmest sõbrast, kes igale poole minnes segadust tekitavad. Komöödia teisikutest ja nende veidrustest aga vaatajaid ei kõnetanud. Filmi on nimetatud lausa ka ülekuulamisruumi piinamise materjaliks.

18. "The Disappointments Room"

Publiku hinnang: 17%

Nii kriitikud kui ka publik pettusid 2016. aasta põnevusfilmis. Vaatajad tegid maha filmi olematut süžeed ja tegelaskujude arengut.

19. "The Darkness"

Publiku hinnang: 19%

Seda õudusfilmi ei peeta piisavalt jubedaks. Üks vaatajatest kirjutas, et puudu jääb õudsetest kohtadest ja filmis pole piisavalt põnevust.

20. "Piranha 3DD"

Publiku hinnang: 22%

2012. aasta film räägib lihasööjast kaladest. Siiski ei võitnud see film vaatajate poolehoidu ja sai pigem suure kriitika osaliseks. Vaatajatele ei meeldinud kehv dialoog, liigne vere kasutus ja palju asjatut alastiolekut.

21. "The Devil Inside"

Publiku hinnang: 22%

Tegemist on järjekordse õudusfilmiga, mis vaatajate südameid ei võitnud. 2012. aasta film jälgib naist, kellest kurjasid vaime välja aetakse. Tegevuse käigus võtab naise üle võimust deemon. Vaatajad ei jäänud filmiga rahule. Eriti häiriv oli nende jaoks, see et filmil puudus korralik lõpp. Selle asemel lisati ühe veebisaidi link ja paluti juhtumi kohta lugeda.

22. "The Layover"

Publiku hinnang: 22%

Film räägib kahe parima sõbranna armumisest samasse mehesse. Vaatajate südameid aga selle filmiga ei võidetud. Tehti nalja filmis oleva huumori ja mitte romantilise süžee üle. Osad vaatajad kutsusid filmi lausa 2017. aasta halvimaks filmiks.

23. "Brother`s Justice"

Publiku hinnang: 23%

2011. aasta film, mis võtab luubi alla ühe koomiku teekonna võitluskunstide staariks saamisel. Publiku poolehoidu sellega ei võidetud. Paljude vaatajate sõnul on tegemist ebakompetentse teosega.

24. "Precios Cargo"

Publiku hinnang: 23%

See kriminaalne põnevusfilm räägib maffiabossist, kes ajab taga varast, kes oma ülesandega hakkama ei saanud. Nii vaatajad kui ka kriitikud arvasid, et tegemist on kehva käsikirja ja naeruväärse sündmustikuga.

25. "Bucky Larson: Born to Be a Star"

Publiku hinnang: 24%

2011. aasta film jutustab loo toidupoes töötavast noormehest, kes on veendunud, et tema elu eesmärk on saada pornotäheks. Vaatajad kutsuvad filmi prügiks. Paljud ütlevad, et film ei olnud naljakas.

26. "Movie 43"

Publiku hinnang: 24%

Seda komöödiat ei suutnud vaatajate südametesse viia isegi sellised tegijad nagu Kate Winslet, Emma Stone ja Hugh Jackman. Üks vaatajatest ütles isegi, et on raske uskuda, et sellised näitlejad nii maitsetus filmis osalevad. Lisati veel, et film on jäme ja solvav.

Allikas: insider.com