Liigne trennitegemine

Mõistlikus koguses sportimine aitab rasestumisele kaasa, aga liigne trenn mõjub hoopistükkis väga halvasti. Sa võid ju mõelda, et tahad olla eriti vormis ja tervislik, aga ürita siiski endal silma peal hoida, et sa üle ei pingutaks.

Suur stress

Kõik teavad, et stress ei aita kunagi mitte millelegi kaasa, ammugi mitte rasedaks jäämisele. Kui olete mehega pikalt proovinud last saada ja üldse ei õnnestu, proovi oma elust eemaldada igasugune stress, nii palju kui see võimalik on, ja teie šansid suurenevad.

Kõrge vanus

Kahjuks on nii, et noorena on rasestuda lihtsam, aga iga aasta läheb see jällegi järjest keerulisemaks. Neljakümnendates on last saada palju palju keerulisem kui kahe- või kolmekümnendates, aga loomulikult mitte võimatu. Kõige olulisem on olla kannatlik.

Ebatervislik kehakaal

See käib nii ala- kui ka ülekaalu kohta. Liiga kõhnadel on rasestuda raske ja samuti ka ülekaalulistel. Kuid selle kohta oskavad arstid paremini nõu anda.

Liigne kokkupuude kahjulike kemikaalidega

Näiteks sisaldavad paljud šampoonid parabeene, mis on kehale kahjulikud ja kui kogu aeg nendega pead pesta, on mõningate allikate kohaselt rasestumine keerulisem, sest osade naiste organismid võivad seda halvemini vastu võtta. Pigem tasuks kasutada nii palju looduslikke tooteid, kui vähegi võimalik. Mitte ainult ei ole see hea rasestumise seisukohalt, vaid ka üleüldise tervisliku seisundi pärast.

Allikas: Bright Side