"The Eternals" meeskond ja näitlejad viibisid The Suni andmetel parasjagu Kanaari saarestikul asuval Fuerteventura saarel, kui täiesti kogemata leiti võtteplatsilt Teisest maailmasõjast pärit pomm.

Pärast filmimeeskonna evakueerimist saabusid pommieksperdid, kes asusid lõhkekeha kahjutuks tegema ning eemaldasid selle võtteplatsilt.

Kuna Fuerteventura saarel asus väidetavalt kunagi natside Teise maailmasõja aegne baas, siis arvatakse, et lõhkemata pomm oligi sellest ajast pärit.

"The Eternals" on Marveli Kinouniversumi 4. peatükki kuuluv film. Kokku ilmub järgmise kahe aasta jooksul 10 filmi ja seriaali.

Jack Kirby loodud koomiksiseerial põhinev "The Eternals" on täielik kosmosefilm. Lugu leiab aset miljardeid aastaid tagasi inimkonna sünni alguses kuskil kaugel kosmose sügavustes.

Filmi režissöör on Chloe Zhao ("The Rider"). "The Eternals" viib Marveli filmid kosmosesse, sest loo peategelased on surematud kosmilised olendid. Võtetega alustatakse septembris ning plaanipärane lõpp peaks saabuma jaanuaris.

Kaasa teevad Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh ja Don Lee.