Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Nähtamatu külaline”

Sel nädalal soovitame Elisa Elamuse videolaenutusest uut kaasahaaravat põnevusfilmi ”Nähtamatu külaline”, milles noor ja edukas ärimees Adrian Doria ärkab pealöögi tagajärjel lukustatud ukse taga hotellitoa põrandal, kus lebab ka tema armukese surnukeha koos suure hunniku rahaga. Suutmata ootamatult saabunud politseinikele selgeks teha, et tema pole naist tapnud, palkab mees endale advokaadiks Virginia Goodmani, naise, kes ei kaota kohtus kunagi ja kes asub meest piinliku täpsusega üle kuulama, et oma kaitset enne kohtuistungit paremini ette valmistada. Mees räägibki talle kõik ära… või peaaegu kõik. Nii hargneb vaatajale tagasiulatuvalt lahti põnevuslugu, mis nõuab ka kõige karastunumalt thriller’i-publikult tähelepanu ja kannatlikust, et jõuda tõe jälile ja selgitada välja, mis siis tegelikult juhtus.

2. “Annabelli needus 3”

Elisa Elamuse videolaenutusest leiab ka uhiuue hirmujudinaid tekitava filmi “Annabelli needus 3”, mis on ülieduka “Annabelle’i” õudusfilmide sarja kolmas osa. Filmi peaosas on “Kurja kutsumise” universumist tuntud kurjakuulutav nukk. Demonoloogid Ed ja Lorraine Warren tahavad, et Annabelle ei tekitaks rohkem kaost, seega viivad nad nuku omaenda koju lukustatud tuppa. Ta pannakse ohutult püha klaasi taha ja teda lastakse preestril õnnistada. Kuid ees ootab kohutav õudusteöö, kui Annabelle äratab toas peitunud kurjad vaimud, kes võtavad sihikule Warrenite 10-aastase tütre Judy ja tema sõbrad.

3. ”Rusikas”

Kvaliteetsete Skandinaavia põnevussarjade fännidele on meil hea uudis! Nüüd on Elisa Huubis vaatamiseks üleval Elisa originaalsarja ”Rusikas” esimesed viis osa, kusjuures järgmised viis lisanduvad juba novembris! Tegu on sarjaga, mida on praeguseks müüdud juba enam kui 30sse riiki üle maailma! Sari räägib Külma sõja aegsest Soomest ja seal tegutsevatest agentidest. Seda ajal, mil nii CIA kui KGB soovivad kontrollida, kes saab Soome järgmiseks presidendiks. Sisust lähemalt: 1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Helena Korhonen, noor soomlanna, kes õpib New Yorgis, peab end kaitsma kuni sõrmenukid verised. Tabe Slioor, skandaalne Soome seltskonnategelane, tuleb talle appi. Ta on ilus, aga oskab ka külma närvi säilitada.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Jason Statham ("Mehaanik", "Palgasõdurid") kehastab põnevikus "Blitz" karmikäelist, kompromissitut ja ebatavaliste töövõtetega uurijat Branti, kelle paarimeheks on seersant Porter Nash (Paddy Considine, "Bourne'i ultimaatum"). Meeste ülesandeks on uurida politseinike mõrvaseeriat. BAFTA nominent Aidan Gillen (HBO sari "The Wire") astub üles politseinikke vihkava sarimõrvar Weissina, BAFTA nominent David Morrissey ("Teine Boleyni tüdruk", "Asjade seis") krimireporter Dunlopi rollis.

Osatäitjad: Jason Statham, Luke Evans, Aidan Gillen, David Morrissey, Paddy Considine, Zawe Ashton

Režissöör: Elliott Lester

Van Helsing (Hugh Jackman) on legendaarne koletiseküttkütt, kes rändab läbi Euroopa ning tapab kõiksugu deemoneid. Salajase Vatikani orgqanisatsiooni ülesandena saadetakse ta koos munk Carliga (David Wenham)Transilvaaniasse, kus ta peab kaitsma Anna Valeriust (Kate Beckinsale), kelle suguvõsal on peal needus. Needusest vabanemiseks on vaid üks moodus - tappa kurikuulus vampiir krahv Dracula (Richard Roxburgh). Kuid see pole mitte niisama lihtne ülesanne. Draculast vabanemiseks tuleb Van Heslingil jõudu katsuda Frankensteini koletise, libahundi ja Dracula kolme pruudiga.

Osatäitjad: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh

Režissöör: Stephen Sommers

Kui oled Telia kasutaja


1. "Ämblikmees: Kodust kaugel” ("Spider-Man: Far from Home”, 2019)

Pärast "Tasujad: Lõppmängu" sündmusi on maailm muutunud. Ämblikmees ehk Peter Parker sõidab Euroopasse puhkusele. Tema plaan jätta superkangelase roll paariks nädalaks selja taha kukub aga kiirelt kokku, sest Nick Fury vajab abi. Kodust kaugel viibiv Peter peab seisma silmitsi uute väljakutsetega ja võtma end kokku, et päästa maailm. Mängivad Tom Holland ("Tasujad: Lõppmäng"), Samuel L. Jackson ("Pulp Fiction") jt.

2. “Programm” (“The Program”, 2015)

Spordidraama Lance Armstrongi elust ja karjäärist. Tour de France'i staar ja maailma kuulsaim jalgrattur Armstrong võitleb vähiga ning naaseb pärast seda ülieduka sportlasekarjääri juurde. Iiri spordiajakirjanik David Walsh hakkab kahtlustama, et mehe hiilgavad võidud Tour de France'idel on saavutatud tänu dopingule. Walsh alustab närvesöövat jahti, et leida tõendusmaterjali Armstrongi petuskeemi paljastamiseks… Põneva ja pingelise filmi peaosades mängivad Ben Foster ("3:10 Yumasse") ja Chris O'Dowd ("Kolgata"), filmi lavastas Stephen Frears ("Kuninganna”). Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

3. “Luis ja tulnukad” (“Luis and His Friends from Outer Space”, 2018)

Film jutustab toredast ja targast poisist Luisist, kes armastab uurida raamatuid ning kõike muud, mis on on seotud tema lemmikteemaga – tulnukate ja maaväliste tsivilisatsioonidega. Ühel ilusal päeval saab aga tema unistusest reaalsus, sest Luisi kodu kõrval sajab alla kosmosest pärit sõiduvahend, kust ronivad välja pesueht tulnukad! Luis otsustab oma uusi sõpru aidata kosmoselaeva parandamisel ja pakub neile öömaja. Ees ootavad pöörased ühised seiklused! Filmi tegelased räägivad eesti keeles.

4. “Pärijad” (“Succession”, 2018)

Draamaseriaal Logan Royst ja tema neljast lapsest, kelle käes on üks maailma suurimaid meedia- ja meelelahutusettevõtteid. Perekonna liikmed peavad otsustama, mismoodi oma impeeriumit juhtida, kui perekonna pea hakkab oma kõrge vanuse tõttu juhtiumisest tagasi tõmbuma. Vaata seriaali Telia HBO äpis.

5. "Jamie Oliveri vegan köök” (“Jamie’s Meat Free meals”, 2019)

Jamie uhiuus saade tähistab kõiki köögivilju ning julgustab nii lihasööjaid, kui ka taimetoitlasi panema köögiviljasid esikohale! Jamie arvates peaksime kõrvale heitma arvamuse köögiviljadest, kui liha kõrvalroast – köögiviljad suudavad ise välja paista, ning Jamie tahab meile näidata, kuidas. Me kõik liigume tasapisi selle poole, et süüa rohkem köögivilju ja vähem liha – tervislikel või rahalistel põhjustel, planeedi või loomade hüvanguks. Vaata seriaali Telia FOXNOW äpis

6. "Tema tumedad ained" ("His Dark Materials")

Philip Pullmani romaaniseerial "Tema tumedad ained" ("His Dark Materials") põhinev seriaal koosneb kaheksast episoodist ning peaosades on James McAvoy ("X-Mehed: Tume fööniks", Ruth Wilson ("Luther"), Lin-Manuel Miranda ("Mary Poppins tuleb tagasi") ja Dafne Keen ("Logan").

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Arsenio Hall: Smart and Classy"


2. "King"

3. "American Son"

4. "Atypical" - 3. hooaeg

5. "The Walking Dead" - 9. hooaeg

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "Carnival Row"

3. "Beautiful Boy"

4. "Homecoming"

5. "The Shield"