Meeste tervise kuu juhatab sisse tõestisündinud loost inspireeritud komöödia "Ühemeheshow", mis on humoorikas, liigutav ja kordumatu lugu aususest ning eneseleidmisest.

Film jõuab kinodesse üle Eesti alates 1. novembrist. Alates homsest toimuvad ka eriseansid kinodes Tallinnas, Tartus ja Kuressaares.

Komöödia "Ühemeheshow" keskmes on raadio DJ Chuck Berger, kelle naine tahab ta maha jätta, tema ülemus tahab ta vallandada ja nagu sellest veel vähe oleks, isegi tema munand tahab temast lahti saada.

Peategelast Chucki kehastab Eesti püstijalakomöödia lipulaeva Comedy Estonia üks asutajatest Stewart Johnson. Chucki abikaasa Helena rollis on Marta Laan (hittsaade “Su nägu kõlab tuttavalt”, menusari “ENSV”) ja Chucki ülemust Hendrikut mängib Henry „Genka“ Kõrvits (“Klassikokkutuleku” triloogia).

Kõrvalosades teevad kaasa Janek Joost (“Sügisball”, telesari “Miks mitte!?”), Külliki Saldre (“Klassikokku tulek 2”, “Kertu”), Ingrid Isotamm (“Tuliliilia”, “Risttuules”), Viido Polikarpus, Tatjana Jegoruškina, Pontus Olgrim ja Tómas Lemarquis (“Blade Runner 2049”, “Mihkel”).

Filmi stsenaristid on Al Wallcat ja Stewart Johnson, režissöör Al Wallcat. Kunstnik ja kostüümikunstnik on Liina Laigu, grimeerija Gristina Pahmann, monteerija Pedro Collantes, helilooja Janek Murd, helidisainerid Jascha Viehl ja Jonathan Rush. Filmi tootja on Meteoriit ning levitaja ACME Film.