Kui oled Elisa kasutaja


1. “Mehed mustas: globaalne oht”

Komöödia ja ulmekafännid saavad nüüd endale kodus mõnusa õudukaõhtu korraldada, kuna Elisa Elamuse videolaenutusse on jõudnud “Mehed mustas” saaga kõige uuem osa “Mehed mustas: globaalne oht”. Peategelased on küll vahetunud, kuid sisu keerleb ikka sama vana teema ümber – maailma päästmine tulnukate käest! Ja seda kõike tehakse muidugi väga stiilselt ning läbi mõnusa huumoriprisma! Mehed mustas on kanda kinnitanud kogu maailmas, aga sama on teinud ka universumi rämps. Meie kaitsmiseks asuvad koostööle autasudega pärjatud agent H (Chris Hemsworth) ja sihikindel uustulnuk M (Tessa Thompson) - ootamatu paar, kellest võib siiski asja saada. Kui nad seisavad silmitsi uue tulnukaga, kes võib võtta ükskõik kelle kuju, sealhulgas nende agendid, peavad nad ühendama jõud ülemaailmsel seiklusel, et päästa nii agentuur kui ka kogu maailm hävingust.

2. “Lemmikloomade salajane elu 2”

Lastele ja kõigile animasõpradele, kes hindavad mõnusat huumorit ja armsaid neljajalgseid on pakkuda “Lemmikloomade salajane elu 2”, mis viib vaataja taas kokku esimesest osast tuttava seltskonnaga. Krants Duke’i ja terjer Maxi perenaine Katie on abiellunud ja emaks saanud. Usin Max on beebi Liami turvalisuse järele valvamisest nii hoogu läinud, et on muutunud lausa neurootikuks. Kui kõik see pere sõidab maale tallu, kohtavad põlised linnakoerad Duke ja Max koera-talumatusega lehmakarja, pahatahtlikke rebaseid ja natuke napakat kalkunit – kõik need kokkupuuted maakatega muudavad niigi närvilise Maxi veelgi ebakindlamaks. Õnneks annab Maxile väärtuslikku õppetunni enesekindluse alal vana karjakoer Kikas, kes kogu majapidamisel hoolikalt silma peal hoiab.

3. "Mamps"

Õudusfilm “Mamps” on veel üks meie uutest filmidest Elisa Elamuse videolaenutuses. Oscari võitja Octavia Spencer kehastab filmis Sue Ann’i, eraklikku vanaldast naist vaikses Ohio väikelinnas, kelle poole pöördub teismeline Maggie, paludes naisel kärakat osta. Ootamatult teeb naine ettepaneku tema keldris pidutseda, et noored tänavatel vahele ei jääks. Sue Anni peokeldris on aga neli reeglit – keegi peab jääma kaineks, vandesõnad on keelatud, ülakorrusele minna ei tohi ning teda tuleb kutsuda Mampsiks. Kui Mampsi külalislahkus hakkab kujunema kinnisideeks, muutub teismeliste unelmana alanud lugu luupainajaks ning linna parimast peopaigast saab hirmsaim koht maa peal.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Film on valminud 2010. aastal Mehhiko lahes aset leidnud katastroofi põhjal. Naftaplatvormil "Deepwater Horizon" toimunud plahvatuse tulemuseks oli USA ajaloo suurim naftareostus.

Osatäitjad: Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Kate Hudson, Peter Berg

Režissöör: Peter Berg

Jonathan Harker (Keanu Reeves), noor advokaat Londonist, peab kohtuma äriasjus prints Draculaga (Gary Oldman) tema sünges lossis. Seal võtab Dracula Harkeri vangi ning läheb ise Inglismaale, kuna ta ihub hammast advokaadi kihlatu (Winona Ryder) peale, kes on äravahetamiseni sarnane tema surnud naise Elisabethiga.

Osatäitjad: Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Monica Bellucci

Režissöör: Francis Ford Coppola


Kui oled Telia kasutaja


1. "Parimad vaenlased” ("The Best of Enemies”, 2019)

Ajalooline draama, mis põhineb tõsielusündmustel. On aasta 1971 Põhja-Carolinas. Ann Atwater on mustanahaline inimõiguste aktivist, C.P. Ellis aga kohalik Ku Klux Klani liider. Vastumeelselt satuvad nad koos juhtima nõupidamist, mis käsitleb segregatsiooni ehk musta-ja valgenahaliste laste eraldamise lõpetamise teemat kohalikes koolides. Ootamatult vallandunud sündmused muudavad nii Atwateri kui Ellise elusid igaveseks… Peaosades Taraji P. Henson ("Benjamin Buttoni uskumatu elu") ja Sam Rockwell ("Kolm reklaamtahvlit linna servas").

2. “Deepwater Horizoni katastroof” (“Deepwater Horizon”, 2016)

Tõsielust ainest saanud põnevusdraama. 2010. aasta 20. aprillil toimus Mehhiko lahes Deepwater Horizoni naftaplatvormil tohutu naftaleke. Kõik sai alguse sellest, et platvormil esines tehnilisi probleeme ja naftafirma omanikud sundisid töötajaid kaotatud aega tagasi tegema. Selle tagajärjel toimus suur plahvatus, mis seadis ohtu kõigi platvormil viibijate elud ja vallandas USA ajaloo kõige kohutavama keskkonnakatastroofi. Filmis mängivad Mark Wahlberg ("Võitleja"), Kurt Russell ("Vihane kaheksa"), John Malkovich ("Ohtlikud suhted") jt. Vaata tasuta filmiriiulis.

3. "Johannes Pääsukese tõeline elu" (2019)

Kodumaine draamakomöödia, mille peaosades mängivad "Tujurikkujast" tuntud Ott Sepp ja Märt Avandi. Film jutustab eesti esimesest filmimehest Johannes Pääsukesest. Koos hea sõbra Volteriga läheb Pääsuke 1912. aasta palaval suvel oma kaameraga Setumaale kohalikku elu jäädvustama. Tema teele satub nii naeru kui nuttu, nii naisi kui napsu. Filmi lavastas Hardi Volmer ("Elavad pildid"). Teistes osades: Tõnu Kark ("Keskea rõõmud"), Ester Kuntu ("Tõde ja õigus" jt.).

4. "Nõukogude hipid” (2017)

Pöörane lillelaste sõit Nõukogude Liidu hipiliikumise jälgedes viib 1970ndate psühhedeelsesse undergroundi, kus rock-muusikast joovastunud pikajuukselised noored lõid range režiimi kiuste oma maailma – süsteemi, milles püüeldi rahu ja vabaduse poole. Aastaid hiljem võtab seltskond Eesti hipisid ette teekonna Moskvasse, kus siiani tähistatakse lillelaste püha 1. juunil. See päev on seotud traagilise sündmusega 1971. aastast, mil tuhanded hipid arreteeriti KGB poolt. Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

5. “11.22.63” (2016)

Keskkooliõpetajal (James Franco) avaneb võimalus sõita ajas tagasi 1960. aastasse, et hoida ära president John F Kennedy atentaat. Peagi avastab ta aga, et mineviku muutmine on oodatust palju keerulisem. J.J. Abrams’i (“Westworld”) poolt produtseeritud põnev ulmeseriaal on valminud Stephen Kingi romaani ainetel ja seda saab vaadata Telia FOX NOW äpis.

6. "Watchmen" - uued episoodid iganädalaselt Telia HBO-s

Alan Moore'i graafilisel novellil "Watchmen" ja kaudselt ka Zack Snyderi samanimelisel filmil põhineva seriaali esimene episood on praegu Telia HBO rakenduses. Järgmised episoodid lisanduvad igal uuel nädalal.

Sarja tegevus toimub USA teises reaalsuses, kus “superkangelased” on vägivallatsemise tõttu lindpriideks kuulutatud. Sellest hoolimata proovivad mõned teha revolutsiooni, samas kui teised püüavad seda hoopis takistada.


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Eli"

2. "Wounds"

3. "The Laundromat"

4. "Living with Yourself"

5. "Zombieland"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Modern Love"

2. "The Hunt for Red October"

3. "Beautiful Boy"

4. "Watchmen"

5. "Gattaca"