Kui oled Elisa kasutaja

1. "Aladin"

Elisa Elamuse videolaenutuses saab näha Disney stuudio suurejoonelist muusikalist seiklusfilmi “Aladin”, mille aluseks on Disney samanimeline animatsioon. Elas kord alatasa kaelamurdvatesse seiklustesse sattuv võluv vargapoiss Aladin (Mena Massoud), vapper ja iseteadlik printsess Jasmine (Naomi Scott) ning mitu tuhat aastat võlulambis kössitanud kõikvõimas džinn (Will Smith), kes võib olla nende kahe tuleviku võtmeks. Loole lisab seninägematut hoogu lavastaja ja kaasstsenarist Guy Ritchie.

2. "Tolkien"

Teisena leiab Elisa videolaenutuse uute tulijate kaustast eluloolise filmi J.R.R. Tolkienist, kes on laiemale avalikkusele eelkõige tuntud kui “Sõrmuste isanda” ja “Kääbiku” triloogiate autorina. Juba noore poisina orvuks jäädes, leiab J.R.R. Tolkien enda koha teiste heidikute seas. Neist saab tema perekond ning koos kogevad nad omavahel tõelist sõprust. Selline sõprus annab poisile indu ka oma loomingulist poolt arendada. Paraku saab tema elu tagasilöögi I maailmasõja ajal. Tema toonased kogemused annavad ainest ka tema tõelistele suurteostele "Kääbik" ning "Sõrmuste Isand".

3. "Laser"

Elisa Huubist kutsume vaatama uut Marii Karelli saadet “Laser”, mis toob iga nädal vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused. “Laseri” hooaja 16 osa on Huubis juba vaatamiseks üleval, kusjuures telesse on neist seni jõudnud vaid kuus osa – kõik ülejäänud on Elisa kliendile ettevaatamiseks! Uusi osasid lisame jooksvalt!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Selles terminaatori osas tuleb T-800il (Arnold Schwarzenegger) võidelda Skyneti poolt saadetud naisrobot T-Xga (Kristanna Loken). Terminaator peab päästma vastupanuliikumise juhi John Connori (Nick Stahl) ja tema tulevase naise (Claire Fanes). Terminaator 3 on järg aastal 1991 esilinastunud ja 4 Oscarit võitnud filmile "Terminaator 2: kohtupäev". Seegi kord on peaosas Arnold Schwarzenegger. Lavastajaks on Jonathan Mostow ("U-571").

Osatäitjad: Arnold Schwarzenegger, Claire Danes

On aasta 2018. John Connori (Christian Bale) saatus on juhtida inimkonna võitlust Skyneti ning selle terminaatorite armee vastu. Ent tulevikku, millest Connorile on maast madalast räägitud, võib muuta ootamatult ilmuv salapärane võõras Marcus Wright (Sam Worthington), kes ei mäleta muud, kui et viibis surmamõistetute osakonnas. Connor peab otsustama, kas teine on saadetud tulevikust või päästeti hoopis minevikust. Samal ajal, kui Skynet valmistub lõplikuks rünnakuks, asuvad Connor ja Marcus teekonnale, mis viib nad Skyneti südamesse ning kohutava saladuseni, mis on seotud terve inimsoo kavandatava hävitamisega.

Osatäitjad: Christian Bale, Sam Worthington, Helena Bonham Carter, Anton Yelchin, Common, Michael Ironside

Kui oled Telia kasutaja

1. “Lemmikloomade salajane elu 2” (“The Secret Life of Pets 2“, 2019)

Humoorikas animaseiklus, mis sobib vaatamiseks nii suurtele kui väikestele filmisõpradele. Teatavasti elavad lemmikloomad oma salaelu siis, kui omanikud parajasti kodus ei ole. Nii ka meie filmi kangelased, keda ootavad ees suured seiklused. Maxi elu muutub täielikult, kui ta perenaine abiellub ja emaks saab. Max kohtub farmikoeraga, kes aitab tal kaduvat enesekindlust tagasi saada. Samal ajal valvab Gideget Maxi lemmikelu, mis satub kogemata kasse täis korterisse. Aga Lumepall asub hoopis päästma tsirkusesse vangistatud valget tiigrit. Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Tõnn Lamp, Priit Võigemast, Piret Krumm, Evelin Võigemast jt.

2. “Päike on ju samuti täht” ("The Sun is Also a Star”, 2019)

Romantiline armastusfilm, mis põhineb samanimelisel bestselleril. Romantiline Daniel ja ratsionaalse meelega Natasha kohtuvad New Yorgis. Ootamatult armuvad nad teineteisesse. Kuid tegu võib olla Natasha viimase päevaga USAs, sest ta peret ootab riigist välja saatmine. Neiu, kes ei usu armastusse, püüab võidelda Danieli vastu tekkinud tunnetega. Noormees aga arvab, et saatus on Natasha ta teele lükanud ja et nad on kokku määratud. Noorte armunute ees on tuhanded tulevikuversioonid. Millise nad valivad?

3. “Klass” (2007)

Režissöör Ilmar Raagi noortedraama koolivägivallast, mis võitis mitmeid auhindu mainekatel rahvusvahelistel filmifestivalidel. Juhuse tõttu tekib vastasseis kahe koolipoisi Andersi ja Kaspari vahel. Konflikti kolmandaks osapooleks on peksukott Joosep, kelle kaitsmine saab Kasparile auasjaks. Tülist kasvab välja sõda, mis paneb kaalule nii noorte au kui ka armastuse. Selles sõjas võitjaid ei ole. Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.


4. Soome Hokiliiga – 11.10

Kell 18:30 algab Telia LIVE kanalil otseülekanne Soome Hokilliga kohtumisest JYP vs Pelicans.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "In the Shadow of the Moon"

2. "Fractured"

3. "In the Tall Grass"

4. "El Camino: A Breaking Bad Movie"

5. "Secret Window"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "Undone"

3. "The Boys"

4. "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"

5. "Young Adult"