1. Ryan Reynolds ja "Ordinary Magic"

Ryan Reynolds on praegu suures osas tänu "Deadpooli" filmidele totaalne megastaar, aga 1993. aastal polnud tal selja taga mitte ühtegi filmirolli, kui võttis vastu rolli filmis "Ordinary Magic", kus kehastab Indias üles kasvanud poissi, kes räägib miskipärast ka India aktsenti kasutades.

Filmis on Reynoldsi karakteri isa aktivist ja kui ta sureb, peab poiss Kanadasse kolima, kus hakkab inimestele valgustatud India guruna õpetusi jagama. Film on igast otsast solvav ja veider, sest valge poiss, kes räägib India aktsendiga õpetab teisi valgeid paremini elama.

2. Jeff Goldblum ja "Death Wish"

David Cronenbergi õudusfilm "The Fly", Spielbergi "Jurassic Parki" kaks esimest osa, Roland Emmerichi ulmefilm "Independence Day", Wes Andersoni "The Life Aquatic with Steve Zissou", "The Grand Budapest Hotel", "Isle of Dogs" ja "Thor: Ragnarök" ning varsti ka Disney+ dokumentaalseriaal "The World According to Jeff Goldblum" on põhjused, miks armastame Jeff Goldblumi.

Ometi pidi ka tema kuskilt alustama ning üks esimesi filmirolle oli tal 1974. aasta Charles Bronsoni krimifilmis "Death Wish", kus Goldblumi karakter kandis nime "Freak #1". Ta kuulub gängi, kes hakkas filmis Charles Bronsoni karakteri naist ja tütart jälitama ja mis lõppes sellega, et naine tapeti ja tütar vägistati. See viiski Bronsoni karakteri kättemaksu täis teekonnale, kus hakkas linnas korda majja looma.

3. Don Cheadle ja "Sidekicks"

Don Cheadle on hämmastav näitleja: Ta on kehastanud pornostaari Paul Thomas Andersoni draamas "Boogie Nights" ning osalenud kolmes Steven Soderberghi filmis ("Out of Sight", "Traffic", Ocean's Eleven"). Ta kandideeris 2004. aasta filmi "Hotel Rwanda" eest parima meespeaosa Oscarile ning teda tunnustati ka viis hooaega kestnud seriaali "House of Lies" peaosa eest. Lisaks on ta juba seitsmes Marveli Kinouniversumi filmis kehastanud Tony Starki partnerit War Machine'i.

1986. aasta seriaalis "Sidekicks", kehastas ta aga gängi juhti, kes saab seriaali peategelase Ernie Lee käest idamaiste võitluskunstide abil korralikult peksa.


4. Joaquin Phoenix ja "Superboy"

Karjääri jooksul kolmele Oscarile kandideerinud Joaquin Phoenix võib parima meespeaosa tunnustuse võita lõpuks sel nädalal kinodes alustava "Jokkeri" eest.

Nüüd ongi hea aeg meelde tuletada, et Phoenix osales 80ndate teleseriaalis "Superboy", kus kehastas tegelast nimega Billy Hercules.

5. Brad Pitt ja "Growing Pains"

Tõenäoliselt lausa kahe filmiga ("Ükskord Hollywoodis", "Tähtede pool") tänavusel Oscari-rallil osalev Brad Pitt mängis 80ndate komöödiaseriaalis "Growing Pains", kus mängis ka Leonardo DiCaprio.

Pitt oli seriaalis aga nii hea, et kehastas erinevates hooaegades lausa kahte erinevat tegelast, sest arvati, et keegi niikuinii ei märka sama näitleja kordumist erinevates rollides.

6. Scarlett Johansson ja "My Brother The Pig"

Jah, Scarlett Johansson mängis 1999. aasta filmis "My Brother The Pig", kus kehastas põrsaks muudetud poisi õde. Filmis mängivad veel näiteks ka Judge Reinhold ja Eva Mendes,

Allikas: Cracked