Deadline'i teatel astub hiljuti Saturni auhinnagalal "Tasujad: Lõppmängu" eest parima meesnäitleja auhinna võitnud Robert Downey Jr. üles vähemalt veel ühes Marveli filmis ja selleks on 2020. aasta 1. mail linastuv "Black Widow".

Kuna Black Widow ehk Natasha Romanoff puutus Tony Starkiga esimest korda kokku juba 2010. aastal linastunud järjes "Raudmees 2" ("Iron Man 2"), siis on täiesti loomulik, et Raudmees teeb väikse rolli ka Natasha filmis, sest lugu leiab aset "Kapten Ameerika: Kodusõda" ja "Tasujad: Igaviku sõda" vahepealsel perioodil, kus Mustal Lesel tuleb rinda pista Taskmaster nimelise pahalasega.

"Black Widow" peaosas on muidugi Marveli filmides korduvalt samanimelist spiooni kehastanud Scarlett Johannson. Filmi kaadritaguseid vägesid juhatab režissöör Cate Shortland ("Berlin Syndrome", "Lore").

Kaasa teevad veel "Stranger Thingsi" ja uue "Hellboy" staar David Harbour, hiljuti õudusfilmis "Midsommar" hämmastava soorituse teinud Florence Pugh, seriaalis "The Handmaid's Tale" Luke Bankole'i kehastanud O. T. Fagbenle ning alati suurepärane karakternäitleja Rachel Weisz.