Kui oled Elisa kasutaja

1. "Tasujad: Lõppmäng"

Elisa Elamuse videolaenutuse kausta on jõudnud suurejooneline finaal 2008. aastal "Raudmehega" alanud saagale - eepiline ulmeseiklus "Tasujad: Lõppmäng". Universum on varemeis, sest Thanos tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika, Raudmees, Must Lesk, Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis. Osades sellised Hollywoodi suurkujud nagu Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Brie Larson, Josh Brolin jpt.


2. “Parimad vaenlased”

Samuti võib Elisa videolaenutuse uute filmide alt leida filmi nimega “Parimad vaenlased”, mis on tõestisündinud lugu väga ebatavalisest sõprusest, mis saab alguse 1971. aasta suvel. Ühel päeval kohtuvad pealtnäha kaks väga erinevat inimest: inimõiguste aktivist Ann Atwater ja Ku Klux Klani liider C.P. Ellis. Kuigi esmalt tundub, et neid kahte ei seo mitte miski, siis aja jooksul saab selgeks, et neid ühendab ühine soov oma lastele paremat tulevikku pakkuda. Saab alguse sündmuste keeris, mis muudab nende elu igaveseks.


3. "Joel Ostrati suur õhtusöök“

Elisa Huubi kodumaiste sarjade alt leiad ettevaatamiseks kaks esimest osa tuliuuest eestimaisest kokasaatest „Joel Ostrati suur õhtusöök“. Need osad ei ole veel tele-eetrisse jõudnud, aga neid oodatakse juba praegu pikisilmi! Siin on Sinu võimalus olla esimene, kes neid näeb ja kes saab öeda, et tead, mis saates juhtuma hakkab. Juhtuma aga hakkab ja saade saab olema põnev – soovitame soojalt!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Kurikuulus püssimees ja tapja John Henry Clayton naaseb oma sünnilinna, et siluda suhet võõraks jäänud isaga. Linna aga terroriseerib kohalik jõuk ning John Henry võib olla ainus, kes neid peatada suudab. Vesterni peaosades mängivad isa ja poeg, Donald ja Kiefer Sutherland. Kõrvalosades Demi Moore, Brian Cox jt.

Ühel vaiksel suveööl kukub Arizona kõrbe meteoriit, mis kannab endas miljoneid ainurakseid organisme. Need hakkavad kiiresti kasvama ja arenema, muutudes õige ruttu üsna vaenulikuks. Nüüd suudab maailma kindlast hävingust päästa väga veider rühm: kahtlase minevikuga looduslooprofessor Ira (David Duchovny), tema geoloogist-naistemehest sõber Harry (Orlando Jones), tulevane tuletõrjuja Wayne (Seann William Scott) ja valitsuse heaks töötav teadlane Allison (Julianne Moore). Kui nad oma ülesandega hakkama ei saa, on pidu läbi.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Alita: Sõjaingel” ("Alita: Battle Angel”, 2019)

Ulmeseiklus. Kauges tulevikus leiab doktor Ido Raudlinna prügimäelt teadvuseta ja katkise küborgi Alita. Ärgates ei mäleta Alita midagi oma minevikust. Ido püüab küborgi kaitsta, sest ta mõistab, et küborgi sees on peidus üks väga erilise saatusega noor naine.


2. “Seenelkäik” (2012)

2012 aasta menukaim kodumaine mängufilm, mis võitis hulga tunnustust nii Eestis kui välismaal. "Seenelkäik" on režissöör Toomas Hussari debüütfilm, muhe ja must komöödia, mille keskmes on fiktiivne Riigikogu liige Aadu Kägu. Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.


3. “Zoe” (2018)

Romantiline ulmefilm, mille tegevus leiab aset lähitulevikus ning film püstitab küsimuse, kas armastus inimese ja tehisintellekti vahel on tõepoolest võimalik? Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.


4. “Tempel” (“Temple”)

Uue seriaali kõiki episoode saab vaadata Telia HBO keskkonnas.


5. "Nukatuka metsarahvas” ("Dyrene i Hakkebakkeskogen”, 2016)

Muusikaline kogupereanimatsioon lastenurgas.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Top Boy"

2. "Marianne"

3. "Castlevania"

4. "Mindhunter"

5. "Unbelievable"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Carnival Row"

2. "The Boys"

3. "Downton Abbey"

4. "Undone"