Arstid tõid tüdrukud ilmale keisrilõike abil, mis oli ühtlasi Yaramati 57 aasta pikkuse abielu tipphetk. Tema abikaasa, Sitarama Rajarao on 80ndates eluaastates. "Me proovisime korduvalt ja käisime mitmete arstide juures, mistõttu see on praegu meie elu kõige õnnelikum aeg," tunnistas värske ema uudistekanalile BBC.

Siiski polnud tegemist probleemidevaba ettevõtmisega. Päev peale seda, kui Yarameti sünnitas, sai Rajarao insuldi ja ta on praeguseni haiglaravil.

Kuigi Yaramati on sünnitunnistuse järgi 74aastane, siis on kahtlusi, et ta on tegelikult noorem, mis tähendaks, et ta siiski pole kõige vanem naine, kes kunagi on sünnitanud. Aga arstid kinnitavad, et kohe, kui ta suudab ära tõestada, et on tõesti nii vana nagu sünnitunnistusel kirjas on, antakse talle see uhke tiitel Guinness World Records'i poolt üle. Käesoleval hetkel on kõige vanem sünnitanud naine Barcelonas elav Maria del Carmen Bousada Lara, kes sünnitas 2006. aastal 66 aastaselt (ja 358 päevaselt) kaksikutest poisid. Küll aga tõi BBC välja, et veel üks India naine, kes on ka väidetavalt 70ndates, sünnitas 2016. aastal poja.

Ja isegi, kui Yaramati ei saanud praegu hakkama maailmarekordiga, tõestab ta jätkuvalt, et ka hilises eas on tänu kaasaegsetele protseduuridele võimalik lapsevanemaks saada.

Vaata ka videot sünnitusest: