Jäär ja Kaalud

Täielikud vastandid, aga mingil imelikul kombel sobivad nad omavahel hästi kokku. Jäär on impulsiivne ja teeb kõike selleks, et oma tahtmist saavutada, Kaalud on rahulik ja tasakaalukas. Jäär suudab Kaalusid sütitada, Kaalud aga Jäära maha rahustada. Väga hea kombinatsioon.

Sõnn ja Skorpion

Samuti paar, kes üksteist tasakaalustab. Sõnn suudab Skorpionile pakkuda imelist naudingut nii eraelus kui seksis, ja Skorpion innustab Sõnni järgima oma unistusi. Koos on nad hea duo, kuna kumbki ei karda uusi tegevusi katsetada.

Kaksikud ja Ambur

Kumbki neist tähemärkidest ei ole rahul enne, kui ei ole saanud ükskõik millises aspektis oma uudishimu rahuldatud. Koos tegutsedes ei ole neid võimalik peatada. Nad võivad küll kiiresti omavahel tülli minna, aga sama kiirusega lepivad nad ka ära. Hoia alt!

Vähk ja Kaljukits

Selgelt on üks neist domineerivam kui teine ja inimestele võib tunduda, et Vähk jääb oma emotsionaalsuse tõttu nende suhtes tagaplaanile. Kuid see ei ole nii. Koos saavad nad väga hästi hakkama ja ükski mure ei jää eales lahendamata. Mõlemad on väga töökad ja teevad suurt karjääri.

Lõvi ja Veevalaja

Sodiaagimärgid, kes ei väsi eales ära pidutsemisest. Nad on täielikud peoloomad. Nad tahavad tantsida, lõbutseda ja ise pidusid korraldada. Nad on imelised organisaatorid ja nendega koos ei hakka eales igav.

Neitsi ja Kalad

Mõlemad on natuke vaiksed ja alalhoidlikud, kuid koos on nad suurepärased. Neil ei ole omavahel eriti tülisid, mõlemad neist tahavad väga teistele ja mis kõige tähtsam, üksteisele meeldida.

Allikas: Cosmopolitan