Nendeks on pea maha raiumine, läbitorkamine ja suitsetamine.

2015. aastal lasi Disney juht Bob Iger ära keelata igasugused viited suitsetamisele. Ainsad erandid tulenesid olukorrast, kus filmil on R-reiting ehk see on lastele keelatud või on filmis stseenid, mis ajaloolise tõe kujutamise pärast vajavad suitsetamise kujutamist.

Enne 2015. aastal töösse läinud keeldu sai suitsetamist näha näiteks nendes Disney animatsioonides: "101 Dalmatians", "Peter Pan", "Hercules", "Aladdin" ja "Pinocchio".

Läbitorkamist sai näha näiteks 1989. aasta "Väikses merineitsis", mille uusversioonis seda enam sellisel kujul tõenäoliselt ei näe.

Peade maha raiumist pole seni olnud üheski Disney enda toodetud filmis, kuigi "Tasujad: Lõppmängus" sai seda siiski näha, aga see näide ei lähe arvesse.

Miks ei lähe "Tasujad" arvesse? Põhjus seisneb selles, et "Lõppmängu" tootis Disney alla kuuluv Marvel Studios, aga Disney animatsioone ja nende mängufilmi versioone toodab Walt Disney Pictures, mille toodetud filmides ei näe me enam kunagi pea maha raiumist, läbitorkamist ja suitsetamist.