"Kiired ja vihased" seitsmenda filmi lõpus läks Walkeri kehastatud Brian O'Conner värske isana pereelu elama ning jättis kiireid ja vihaseid autosid täis maailma selja taha.

Pauli Walkeri vendade Calebi ja Cody abil lõpetati küll varalahkunud näitleja viimane rollisooritus, aga kuna Cody külastas hiljuti "Kiired ja vihased 9" võttepaika, siis on paljud fännid veendunud, et järgmises filmis näeme mingil kujul ka Brian O'Connerit.

Kuna meie hulgast lahkunud näitlejate tagasi toomiseks mõeldud tehnoloogia on olemas, siis on täiesti mõeldav, et üheksandas filmis näeme viivuks ka Brian O'Conneri elu. Mõeldamatu on aga see, et filmitegijad toovad Walkeri tagasi ühe peaosalisena, sest see oleks liiga kallis ja kuna lein on endiselt värske, siis ka kohatu.

"Kiired ja vihased 9" pidi esialgu linastuma 2019. aastal, aga kuna seeria viiendas osas põhituumikuga liitunud Dwayne Johnson kujunes vahepeal ülemaailmseks ja üheks enimteenivaks megastaariks, siis andis Universal rohelise tule seeria esimese haruloo "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" ("Fast & Furious: Hobbs & Shaw") jaoks, mis linastus Eesti kinodes 2. augustil. See tähendas, et Vin Dieseli põhiseeria järgmine peatükk pidi oma aega ootama, milleks ongi 2020. aasta 22. mai.

"Kiired ja vihased 9" peaosades on Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ja Charlize Theron.