"Tegin oma riidekapis just suure puhastuse ja kolmveerand oma riietest panen Buduaari turul müüki," lisas Elina, et garderoob on korda tehtud ja sinna jäid alles valdavalt heledad riided. "Ise ka imestan –millegipärast inimesed seostavad minuga tumedaid rõivaid ja hästi extra stiili."

Elina Borni uue singli esitlus Fotografiskas

Mis on Elina praegune suur lemmik rõivaese? "Mul on hästi palju suuri dressipluuse ja kampsuneid. Iga ilmaga ma neid kannan ja nad väga mulle meeldivad."

Lauljanna jälgib pisut ka trende, aga eelistab kanda siiski ainult seda, mis talle endale väga meeldib ja teda kõnetab. Uue trendisuuna pärast ta oma garderoobi välja vahetama ei hakka. "On vast inimesi, trendiloojaid, kes avastavad, et mingisugused asjad on coolid, aga minuni jõuavad trendid hästi hilja. Mis on praegu minu jaoks cool, oli teiste inimeste jaoks cool umbes aasta aega tagasi."

Kas on midagi, mida Elina ei oleks nõus kunagi selga panema või on arvanud, et ei hakka kunagi kandma? "Ma arvan, et laiad teksad on need, mida ma ütlesin, et ei kannaks kunagi, aga juba mõtlen, et alt laienevad teksad on jumala coolid. Oleneb, mis kombo sa leiad."

Elina Borni uue singli esitlus Fotografiskas

Elina on tuntud ka imekauni naiseliku figuuri poolest. Uurisime talt stiilinippe, mida teistele naistele edasi pärandada. "Sa pead lihtsalt end tundma hästi kõiges, mida selga paned. Kui natukene kahtled, siis see ei ole järelikult see. Rõhuta oma tugevusi ja tunne end lihtsalt enda kehas hästi," soovitab naine ka teistele enda kehas end enesekindlalt tundma.

Kuula ka Elina uut lugu: