Niisiis on just Netflix muutunud mõnede näitlejate seas menukaks. Näiteks armastatud näitlejanna Sandra Bullock mängis menufilmis „Bird Box". Edukas on ka Will Smith, kes teenis 2017. aastal ilmunud filmiga „Bright" 20 miljonit dollarit. Väidetavalt makstakse mehele filmi teise osa eest 35 miljonit dollarit, vahendab Variety.

Kõige magusama diili on Netflixiga teinud Adam Sandler. Mees, kes ei pruugi paljudele meeldida, kuid kahtlemata on tal oma nišš. 2014. aastal kirjutas Sandler alla lepingule, mille kohaselt näitleb ta neljas filmis ja saab selle eest 250 miljonit dollarit.

Heidame aga pilgu kuuele näitlejale, kes on teinud Netflixiga eriti magusa diili ja pistavad selle eest taskusse kopsaka summa.

Ben Affleck - 8 miljonit dollarit filmi „Triple Frontier" eest. Netflixi hinnangul vaadati filmi kõigest esimese kuu jooksul 52 miljonit korda.

Ben Affleck

Ryan Reynolds - 27 miljonit dollarit filmi „Six Underground" eest ja 20 miljonit filmi „Red Notice" eest. Michael Bay film „Six Underground" räägib loo kuuest miljardärist, kellest saavad nii-öelda rahvatasujad. Filmis „Red Notice" mängib Reynolds koos Dwayne „The Rock" Johnsoniga ja filmist „Wonder Woman" tuntud Gal Gadotiga.

Ryan Reynolds

Gal Gadot - 20 miljonit dollarit rolli eest filmis „Red Notice". Väljaande Variety andmeil saab Gadot oma filmirolli eest ilmselt sama summa, mis Reynolds.

Gal Gadot

Dwayne „The Rock" Johnson saab väljaande arvatavasti oma rolli eest filmis „Red Notice" isegi rohkem kui 20 miljonit dollarit. Arvatakse, et Johnsoni palk saab olema suurem, sest ta on ühtlasi ka filmi produtsent.

Dwayne Johnson

Will Smith - 35 miljonit dollarit rolli eest filmis „Bright 2". Kuigi esimene osa ei saanud filmikriitikute poolt just eriti sooja vastuvõttu, siis kujunes filmist siiski hitt, millele tuleb ka järg.

Will Smith

Adam Sandler ­- 250 miljonit dollarit nelja filmi eest. Kuigi paljudele Netflixi-fännidele ei meeldinud sugugi näha Sandlerit, siis ometigi kirjutas Netflix alla lepingule, mille kohaselt vändatakse koostöös Sandleriga neli filmi.

Adam Sandler

Allikas: businessinsider.com