9 Emmy nominent, sh parim draamaseriaal

IMDb 8,3/10, Kuldgloobuse võitja!

Ülimenuka põnevussarja "Killing Eve" keskmes on kaks naist: Eve on nutikas, ent tülpinud Suurbritannia vastuluureteenistuse töötaja, kelle kuiv amet ei rahulda naise fantaasiaid spiooniks olemisest. Villanelle on plahvatusliku isloomuga andekas palgamõrtsukas, kes elab suuresti ebaharilike naudingute nimel, mida naise vägivaldne eluviis talle pakub. "Eve'i tapmine" heidab pilgu kahe naise ellu, kel tekib üksteise suhtes ootamatu külgetõmme ning uskumatu kassi-hiire mäng võib alata. Nii televaatajate kui kriitikute poolt armastatud ning Kuldgloobusega pärjatud menusarja peaosades Sandra Oh ja Jodie Comer.

12 Emmy nominent, sh parim miniseriaal

IMDb 8/10, Kuldgloobuse võitja!

Uhiuus põnevussari põhineb 2015. aastal USA-s aset leidnud sündmustel, kui New Yorgi osariigis Dannemora alevis asuvast vanglast põgenes kaks meest. Kahe mõrvari erakordsesse põgenemisplaani olid kaasatud ka vangla töötajad. Sensatsiooniline põgenemine ning sellele järgnenud suurejooneline inimjaht ning uurimine läks hinnanguliselt maksma enam kui 20 miljonit dollarit. Sedapuhku režissööri toolis istuva Ben Stilleri käe all valminud meisterlikku krimidraamat veab esmajärguline näitlejaskond, mille eesotsas auhinnatud Benicio Del Toro, Patricia Arquette ning Paul Dano.

3 Emmy nominent, sh parim sketšisari

IMDb 8,3/10, Kuldgloobuse nominent

Maailmakuulsa koomiku Sasha Baron Coheni uhiuus telesari viib mehe Ameerikasse, kus ta kohtub mitmete mõjukate USA poliitikute ja meediainimestega. Cohen on tuntud oma värvikate tegelaskujude Ali G, Borat ja Brüno poolest ning selleski sarjas tuleb mees tuleb mees oma intervjuude ja kohtumiste läbiviimiseks lagedale uute pööraste karakteritega, mis imekombel petavad ära nii mõnegi mõjuvõimsa avaliku elu tegelase.

"Who Is America?" on seitsmeosaline eksperiment, kus sarja lavastaja ja stsenarist võtab luubi alla kaasaja Ameerika Ühendriigid ning selle omanäolised asukad.

5 Emmy nominent, sh parim dokumentaalsari

IMDb 7,1/10

"Lahkudes Neverlandist" ("Leaving Neverland") on maailma šokeerinud kaheosaline dokumentaalfilm kahest mehest, kes meenutavad lapsepõlves kogetut ning räägivad südantlõhestava loo sellest, kuidas popkuningas Michael Jackson neid seksuaalselt ahistas. James Safechuck, tollal 10-aastane ning Wade Robson, seitsmene, sõbrunesid Jacksoniga, kui kes kutsus poisid oma muinasjutulisse maailma. Jahmatav inervjuu nüüdseks täiskasvanud meestega maalib sünge pildi pikaajalisest ärakasutamisest, valelikkusest ja vastandlikest tunnetest, mida ohvrid ise tunnevad.