1. Tom Cruise

Mõlemas fiilmis Pete "Maverick" Mitchelli kehastav Cruise on endiselt maailma suurim filmistaar, kelle "Võimatu missiooni" filmiseeria on on jätkuvalt kinodes ning meelitab endiselt massiliselt publikut. "Top Guni" lavastanud Tony Scott tegi 1990. aastal ka võidusõidufilmi "Days of Thunder", mille peaosas olid Cruise ja Nicole Kidman. Vaadates, kuidas Cruise taaselustab oma vanu kassafilme, siis võib eeldada tuleviku näeme ka selle järge.

TOP GUN
Tom Cruise 2019. aasta Comic-Conil.

2. Kelly McGillis

McGillist nägime viimati eelmise aasta filmis "Maternal Secrets" ja ka 2017. aasta draamas "An Uncommon Grace". Varasemade tööde hulka kuuluvad rollid filmides "Twelfth Night", "Much Ado About Nothing", "Macbeth" ja "The Little Foxes".

TOP GUN
"Stake Land" Premiere - 2010 Toronto International Film Festival

3. Val Kilmer

Mõlemas filmis Tom "Iceman" Kazansky rollis olnud Val Kilmer kehastas Mavericku konkurenti, kuid neist said filmi lõpuks siiski sõbrad. Kilmer avaldas 2017. aastal, et kannatab kurguvähi all, mistõttu on tema välimus ka aastate jooksul väga palju muutunud.

TOP GUN
NY: NOVUS Summit at United Nations

4. Anthony Edwards

Esimeses filmis Goose'i kehastand Edwardsit me järjes ei näe, sest tema tegelaskuju sai surma. Edwardsit saime viimati näha seriaalis "Designated Survivor", mis jookseb praegu Netflixis. Ta on üles astunud ka seriaalides "Law & Order True Crime", "Billions", "Drunk History" ja "Girls".

TOP GUN
Premiere Of Disney's "Planes" - Red Carpet