HBO Max hakkab pakkuma kõike seda, mida HBO-lt juba praegu eeldatakse, aga ka kõiki teisi WarnerMedia alla kuuluvaid filme ja seriaale nagu näiteks "The Fresh Prince of Bel-Air" ja "Pretty Little Liars". Sinna alla mahuvad veel ka telekanal The CW seriaalid "Batwoman" ja "Katy Keene".

Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth ja Looney Tunes lähevad samuti HBO Maxi pakutava sisu alla. Kokku on HBO Maxis 2020. aasta kevadel kohe 10 000 tunni jagu sisu.

WarnerMedia ostis 425 miljoni dollari eest õigused näidata "Sõpru" viis aastat ainult omal platvormil. "Sõbrad" kaob Netflixist juba selle aastanumbri sees ning naaseb siis 2020. aasta kevadel juba HBO Maxi vahendusel.

See pole esimene kord, kui seriaalide omanikud eemaldavad need teistest voogedastusteenustest, et näidata neid ainult oma kanalite vahendusel. Näiteks liigub "Simpsonid" novembrist Disney+ alla, sest Disney ostis Foxi ära ja seriaal kuulus just nimelt neile. NBC andis eelmisel kuul teada, et "The Office" eemaldatakse USA Netflixist, et näidata seriaali nende enda platvormil edasi. Eestis on "The Office" nähtav näiteks Amazon Prime Video vahendusel.