Mis korduva veaga on tegemist? Nimelt on 8. hooaja 5. episoodis "The One With Rachel’s Date" näha, et Monicat kehastanud Courtney Coxi asemel paistab ühe kaadri paremast nurgast hoopis üks teine näitleja, kelleks on Coxi kehadublant.

"Sõbrad"

Alljärgnevast videost on 10. sekundi pealt selgelt näha, et kaadri paremas nurgas pole Courtney Cox, vaid tõenäoliselt hoopis tema kehadublant. Seda saab igaüks kontrollida ka näiteks Eesti Netflixist.

See pole sugugi ainuke selline juhtum, sest ka 9. hooaja 15. episoodi "The One with the Mugging" esimestes stseenides on näha, et Racheli asemel seisab kaadri vasakus nurgas Joey kõrval hoopis Jennifer Anistoni kehadublant.

"Sõbrad"

See viga polegi tegelikult otseselt viga, sest 90ndate televisiooni näidati enamjaolt 4:3 kuvasuhtes, aga kuna laiemad kuvasuhted nagu 16:9 muutusid hiljem standardiks ja Netflixi jõudes venitati "Sõprade" kaadrid laiemaks, siis hakkasid fännid märkama ka detaile, mida enne lihtsalt polnud võimalik näha, nagu näiteks esialgu kaadrist välja jäänud kehadublandid.

Kuna "Sõprade" algupärane kuvasuhe oli hoopis kitsam, siis said kehadublandid mängida põhinäitlejatega koos ja nende vastu, ilma et nad tegelikult kaadrisse jääksid. Kuna Netflixi jõudes muudeti ka kuvasuhet laiemaks, siis nüüd nüüd märgataksegi kaadrite nurkades dublante, keda publik poleks tegelikult tohtinud kunagi näha.

Näitena saab tuua veel ka Monica isa Jack Gelleri (Elliot Gould) kehadublandi, keda näeme kaadri paremas küljes.

"Sõbrad"

Seda kehadublanti ei näinud keegi varem 4:3 kuvasuhtes, sest ta jäi kaadrist välja, aga 16:9 puhul torkab ta videos 28. sekundi pealt valusalt silma