Kui uudised Daniel Craigi vigastuse, võtetel toimunud plahvatuse ja peidetud kaamera kohta vastavad tõele, siis viimati liikvele lastud kuulujutt, et režissöör Cary Joji Fukunaga eelistab videomänge võtteplatsil viibimisele, on vähemalt Fukunaga enda sõnul täielik vale.

James Bondi kehastav Daniel Craig on korduvalt öelnud, et üks põhjus, miks ei soovinud esialgu Bondi rolli naasta, seisnes pidevates vigastuses. Ometi saadi ta järgmise filmi peaossa tagasi, aga ei läinudki kaua, kui ta taaskord tõsiselt viga sai ja võtetelt operatsiooni jaoks haiglasse lennutati.

Craig juba paraneb ning hoiab end võtete jaoks vormis nagu on näha ka sellelt Instagrami fotolt, kus näitleja teeb vigastatud jalaga trenni.

10. aprillil linastuvas Bondi-filmis teevad kaasa veel Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright ja Ana de Armas.

Veel ametliku nimeta 25. Bondi-filmi lavastab Cary Joji Fukunaga, kes on eelkõige tuntud kui HBO suurepärase seriaali "True Detective" 1. hooaja režissöör, kuid tema valvsa pilgu all valmisid ka 2011. aasta sünge "Jane Eyre", 2015. aasta Netflixi film "Beasts of No Nation", mille eest kandideeris Idris Elba ka parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobusele. Lisaks jõudis Netflixi ka Fukunaga miniseriaal "Maniac", mille peaosades on Emma Stone ja Jonah Hill.

Fukunaga oli see, kes nõudis, et "True Detective" 1. hooaja 4. episoodis oleks kuus minutit kestnud ühe muutumatu kaadriga üles võetud stseen, mis tõi talle ja ka seriaalile väga palju positiivset kriitikat. Fukunaga oli ka Stephen Kingi "See" ("It") ekraniseeringu esialgne režissöör, aga see plaan kukkus erinevatel põhjustel läbi. Tema versioon oleks olnud hoopis teistsugune sellest, mille lõpuks saime, aga seegi polnud üldse halb.

Pärast viimased kaks Bondi-filmi ("Skyfall", "Spectre") lavastanud Sam Mendesi loobumist valiti 25. Bondi-filmi režissööriks tegelikult Danny Boyle ("Trainspotting 1-2", "28 Days Later...", "Sunshine", "127 Hours"), kes loobus projektist loominguliste erimeelsuste tõttu. Selles olevat kuulujuttude põhjal süüdi olnud Bondi kehastav Daniel Craig, sest talle ei meeldinud Boyle'i stsenaarium ja ka mõned näitlejavalikud. Boyle käis hiljuti välja ka idee, et järgmise Bondi rollis võiks olla hetkel Eestis "Teneti" võtetel viibiv Robert Pattinson. Craigi jaoks jääbki 25. Bondi-film suure tõenäousega viimaseks.

25. Bondi-film linastub 2020. aasta 10. aprillil.