Kuigi viimastel aastatel on avalikkuse tähelepanu püüdnud endale prints Harry abikaasa Meghan Markle, on nüüd, kui viimane viibib vanemapuhkusel, liikunud tähelepanu tagasi tulevase kuninga, Williami perele. Esimest korda peale 2011. aastal toimunud pulma, on William ja Kate seotud järjekordse skandaaliga, sest väidetavalt pettis prints oma naist tolle hea sõbranna, Rose Hanbury'ga. Kuigi mainitud kuulujutud on tänaseks juba ümber lükatud, muutis see skandaal prints Williami ja Kate'i suhet igaveseks, mistõttu uurivad kuningliku perekonna fännid, kas Kate kahetseb printsiga abiellumist.

Lõppude lõpuks on nad olnud seotud juba peaaegu 20 aastat, sest ajakirjanikud tõid paari suhte avalikkuse ette juba 2001. aastal, kui nad käisid alles ülikoolis. Kate pidi juba siis loobuma igaveseks anonüümsusest ja privaatsusest ning nende suhtes on olnud nii häid kui ka halbu aegu, nad on olnud vahepeal lahus ja Kate pidi ootama aastaid enne, kui William ta kätt palus, samal ajal taluma ka nõmedaid hüüdnimesid nagu "Waity Katy" ja paljud ei olnud üldse kindlad, et see pulm üldse aset leiab. Õnneks see siiski toimus, kuigi see pole olnud just täiuslik muinasjutt...

Kindlasti ei ole see olnud elu, millest Kate unistas, kui ta esimest korda Williamit kohtas. Kõik eeldasid, et tal saab olema lihtsam kui printside emal, printsess Dianal, mis on mõningal juhul nii ka olnud, aga üks on kindel: rahulikku elu ei saa tal enam kunagi olema.

Seega, kas ta kahetseb otsust abielluda tulevase kuningaga?

Me kõik unistame sellest, mida meil ei ole ja me oleme kindlad, et vahel unistab ka Kate sellest, et ta ei peaks enam elama avalikkuse silme all ning saaks kasvatada oma lapsi "normaalsetes" tingimustes. Õnneks tuleb tal aga rambivalguse käes olemine väga hästi välja ning ta suudab igas olukorras graatsiline olla. Lisaks ei oleks tal ju siis, kui ta poleks printsi kunagi kohanud, ka nende imearmsaid lapsi, George'i, Charlotte'i ja Louis'd.

Lõppude lõpuks ongi elus häid ja halbu aegu ning me kahtleme, et Kate selle juures midagi muudaks.

Allikas: StyleCaster